Bar l'Escola de La Pera

Situat a la plaça de l'Església, al costat de la plaça Major, brinda un espai acollidor per a actes de petit format. Es troba al centre del nucli de La Pera i s’hi arriba per carrers estrets, que conviden a perdre-s’hi. El local social ofereix una carta molt interessant per menjar i beure a preus molt assequibles.

COM ARRIBAR A LA PERA

AMB TREN

Línia Barcelona-Portbou de RENFE, estació de Flaçà. De Flaçà a Púbol hi ha uns 4 quilòmetres. Es pot agafar un taxi a l’estació de tren fins a La Pera.

AMB AUTOBÚS

Línia regular de la SARFA Girona-Palamós. Parades a Flaçà, per agafar un taxi, o a La Pera (s’han de fer 2 quilòmetres a peu).

Horaris: www.sarfa.es 

ACCESSOS I PÀRQUING

El municipi de La Pera compta amb dos aparcaments públics, un d’ells situat als afores del nucli antic i l’altre, situat a només 100 metres del Castell de Púbol. Tots dos aparcaments podran ser utilitzats pels assistents al festival. Tots els espais on se celebren els concerts estan adequats per l’accés a persones de mobilitat reduïda. Als jardins del Castell de Púbol hi ha una rampa d’accés mentre que als carrers de La Pera no hi ha barreres arquitectòniques.