Castell del Montgrí i Ermita de Santa Caterina (Torroella)

El castell del Montgrí (anomenat també de Torroella de Montgrí o de Santa Caterina) és una fortificació militar construïda entre 1294 i 1301 pel rei Jaume II, al cim del massís del Montgrí. Només accessible a peu, des del cim es divisa tota la plana de l’Empordà fins al Canigó.

L'Ermita de Santa Caterina és el lloc base de la Marxa Popular del Montgrí. Aquí hi trobreu els punts d’informació, inscripció, bar i a l’explanada s’hi celebrarà el concert final i l’arrossada popular. L’ermita, enclavada al bell mig del massís del Montgrí, fou fundada cap a l’any 1392, pels frares de Montserrat Bartomeu Cabotes, Pere Trasió i Berenguer Desguell.

COM ARRIBAR A TORROELLA DE MONTGRÍ

AMB TREN

A l’estació de Flaçà, a 16 km de Torroella de Montgrí, hi paren tots els trens que circulen per la línia de Barcelona a la frontera francesa, llevat d’alguns trens expressos que només s’aturen a les estacions de Girona i de Figueres, a 34 i a 36 km de l’Estartit, respectivament.

AMB AUTOBÚS

Les empreses SARFA i AMPSA tenen serveis regulars des de Barcelona, des de Girona i des de les principals poblacions de la Costa Brava.

Adreça electrònica: info@ermitadesantacaterina.org ó ermitadesantacaterina@gmail.com

Telèfons: 972 760 608 / 618 215 078

Web: www.ermitadesantacaterina.org

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ermita-de-Santa-Caterina

Horaris: www.sarfa.es  // www.ampsa.org