Castell Gala-Dalí de Púbol

Aprofitant la col·laboració de la Fundació Gala-Dalí, se celebra un concert als jardins del Castell de Púbol. Obert al públic des de 1996, aquest edifici medieval va ser restaurat per Dalí per convertir-lo en el refugi de Gala, la seva esposa, i també en el seu mausoleu. D?aspecte romàntic i misteriós, el castell de Púbol va ser l’últim taller de l’artista entre els anys 1982 i 1984.

COM ARRIBAR A LA PERA-PÚBOL

AMB TREN

Línia Barcelona-Portbou de RENFE, estació de Flaçà. De Flaçà a Púbol hi ha uns 4 quilòmetres. Es pot agafar un taxi a l’estació de tren fins a La Pera.

AMB AUTOBÚS

Línia regular de la SARFA Girona-Palamós. Parades a Flaçà, per agafar un taxi, o a La Pera (s’han de fer 2 quilòmetres a peu).

Horaris: www.sarfa.es

ACCESSOS I PÀRQUING

El municipi de La Pera compta amb dos aparcaments públics, un d’ells situat als afores del nucli antic i l’altre, situat a només 100 metres del Castell de Púbol. Tots dos aparcaments podran ser utilitzats pels assistents al festival. Tots els espais on es celebren els concerts estan adequats per l’accés a minusvàlids. Als jardins del Castell de Púbol hi ha una rampa d’accés mentre que als carrers de La Pera no hi ha barreres arquitectòniques.

Horaris: www.sarfa.es