DESCOMPTES ESPECIALS

DESCOMPTES ESPECIALS

A ÍTACA, Cultura i Acció treballem per la igualtat d'oportunitats per això oferim un 10% de descompte en les entrades als següents col·lectius:
 

* DESCOMPTES PER A FAMÍLIES NOMBROSES O MONOPARENTALS

Per accedir a aquest descompte, cal que ens contactis al mail tiqueting@linkproduccions.com adjuntant el document acreditatiu d'aquesta situació i indicant quantes persones de la família voleu assistir al festival i a quin/s concert/s.

Us recordem que els menors de 5 anys tenen tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió.

* DESCOMPTES PER A PERSONES EN ATUR

Per accedir a aquest descompte, cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del mail tiqueting@linkproduccions.com adjuntant el DARDO, document acreditatiu d'aquesta situació i indicant a quin/s concert/s voleu assistir.

* DESCOMPTES PER A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

Per accedir a aquest descompte, cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del mail tiqueting@linkproduccions.com adjuntant el document acreditatiu d'aquesta situació i indicant a quin/s concert/s voleu assistir. Si en aquest certificat s'hi especifica que requeriu un acompanyant, li oferirem un 50% de descompte a la seva entrada.

* PACKS

Pels concerts d'ÍTACA Palafrugell i ÍTACA Sant Joan us oferim la possibilitat d'adquirir packs i abonaments amb descompte. Podeu consultar-los aquí.