INFORMACIÓ ÚTIL ÍTACA SANT JOAN

VINE I COMENÇA L'ESTIU A ÍTACA

Un any més, us hem preparat una triple nit de concerts, els dies 19, 20 i 23 de juny, perquè celebreu amb els vostres amics l'arribada de l'estiu. A més us oferim zona de càmping a uns 15 minuts caminant de la zona de concerts, a la Platja Gran de l'Estartit.

LAGRIMAS DE SANGRE, TREMENDA JAURÍA, LA SRA. TOMASA, THE TYETS I DJ

DIA 19 DE JUNY

Concerts Lágrimas de Sangre + Tremenda Jauría + La Sra. Tomasa + The Tyets + Dj. Obertura de portes 20.00h / Inici concerts 20.30h
A partir de 15€
Veure descomptes Carnet Jove i TresC

 

CARAVAN PALACE + OQUES GRASSES + ANA TIJOUX + MAFALDA + DESPIT + DJ

Dia 20/06

Concerts Caravan Palace  + Oques Grasses + Ana Tijoux + Mafalda + Despit + Dj. Obertura de portes 19.00h / Inici concerts 19.30h
A partir de 20€
Veure descomptes Carnet Jove i TresC

 

ELS AMICS DE LES ARTS + ITACA BAND + JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC + BALKAN PARADISE ORCHESTRA + DJ

Dia 23/06

Concerts Els Amics de les Arts + Itaca Band + Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic + Balkan Paradise Orchestra + Grup Sorpresa + Dj. Obertura de portes 20.00h / Inici concerts 20.30h
A partir de 14€
Veure descomptes Carnet Jove i TresC

 

PACKS ALLOTJAMENT + entrada

5 dies de càmping + 3 dies de concerts (Accés: dia 19 de juny - Sortida: 24 de juny abans de les 12.00h). Preu: a partir de 87€ (camping + concert) CLICAR AQUÍ
2 dies de càmping + 2 dies de concerts (Accés: dia 19 de juny - Sortida 21 de juny abans de les 12.00h). Preu: a partir de 50€ (camping + concert) CLICAR AQUÍ
1 dia de càmping + 1 dies a concert (Accés: 23 de juny - Sortida 24 de juny abans de les 12.00h). Preu: a partir de 32€ (camping + concert) CLICAR AQUÍ

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS

Els menors de 16 anys poden accedir al recinte de dues maneres: 

-Acompanyat amb el seu pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas,  és imprescindible dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre.

-Acompanyat per un major d'edat i amb l'autorització del pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindible dur signada la corresponent autorització que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

Els menors de 0 a 8 anys tenen l'entrada gratuïta. Els menors d'aquestes edats han de reservar igualment la seva entrada per poder controlar l'aforament, amb un cost d'1€  per despeses de gestió. 

Informació d'interès
* El concert és a peu dret.
* Hi ha servei de bar i sopar. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei.
* L’obertura de portes està prevista a les 20.00H.
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions per gestionar els detalls de la seva assistència.

En el cas del càmping, només hi podran accedir els majors de 18 anys segons compliment de la normativa de l’establiment.

 

CÀMPING

El càmping Castell Montgrí està ubicat a uns 15 minuts a peu de la zona d'escenaris.
Serveis inclosos al càmping: Piscina, wc, pàrking, dutxes, bar i restaurant, botiga i parcel·la privada per al teu grup.

**Condicions càmping: 
L'estada al càmping dona dret a una plaça a l'àrea d'acampada designada per la direcció d'aquest. Si veniu en grup, cal que compreu tants packs individuals com gent sigueu i s'assignarà un espai (seran parcel·les compartides) en el moment de l'arribada al càmping i segons indicacions del personal de recepció. 

Després de la compra dels packs rebreu un correu electrònic al qual haureu de respondre per tal de proporcionar el nom i cognoms de cada acompanyant, el seu DNI i la data de naixement per poder ser registrats degudament al càmping. En cas de no proporcionar aquesta informació no s'admetrà l'entrada (qualsevol canvi de nom s'haurà d'informar directament al camping: reserves@camping-castellmontgri.com).

S'hauran de respectar les normes de convivència, moralitat i decència, en aquest sentit s'entendrà reservat el dret d'admissió.

Horaris* de recepció i CHECK IN: 08:00 – 20:00 hores*  (ATENCIÓ AQUEST HORARI SERÀ ESTRICTE.)

Accés en furgoneta com a allotjament (sempre que hagueu fet el registre a recepció abans de les 20h): 08:00 – 23:30 hores

* Fora d'aquests horaris, no es podrà accedir en cotxe a dins del càmping.

La instal·lació de tendes només es podrá realitzar durant les hores de funcionament de l'oficina de recepció i en els llocs que assenyali la direcció (els canvis de localització hauran de ser autoritzats).

Només s'admetrà la instal·lació de tendes i forgunetes. Per a qualsevol altre tipus d'allotjament haureu de contactar directament amb el càmping. 

IMPORTANT: Només podran accedir al càmping els majors de 18 anys. Els menors d'edat han d'anar acompanyats del pare/mare o tutor legal. 

Condicions especials: a l'arribada es paga 1€ pel braçalet identificatiu necessari per poder entrar i sortir del càmping, i l'import corresponent a la taxa turística en funció dels dies d'allotjament. 

 


COM ARRIBAR A L'ESTARTIT?

-En cotxe
Podeu accedir a l’Estartit en cotxe particular i disposeu de diverses zones d’aparcament al municipi. A la zona de càmping només es podrà accedir en cotxe en els horaris fixats. (Fora d'aquest horari no es permetrà l'accés en vehicle).

-En transport públic.
Disposeu d'autobusos que surten des de Girona i des de Figueres.
En el cas de Girona, hi ha autobusos de la companyia AMPSA-GIRONA BUS que arriben directament a l'Estartit. Consulta els horaris.
En el cas de Figueres, hi ha autobusos que arriben fins a Torroella de Montgrí. Allà haureu de canviar d'autobús i fer transbord als busos locals que van de Torroella a l'Estartit.

PLÀNOL

Consulta aquí la ubicació del càmping i consulta aquí la ubicació de la zona de concerts.

Us adjuntem un plànol dels parquings alternatius que hi haurà per ÍTACA Sant Joan.

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR