INFORMACIÓ ÚTIL ÍTACA SANT JOAN

VINE I COMENÇA L'ESTIU A ÍTACA

Un any més, us hem preparat una doble nit de concerts, els dies 22 i 23 de juny, perquè celebreu amb els vostres amics l'arribada de l'estiu. A més us oferim zona de càmping a uns 15 minuts caminant de la zona de concerts, a la Platja Gran de l'Estartit.

entrada dia 22/06

Dia 22/06: Concerts Berri Txarrak + Doctor Prats + Iseo & Dodosound + Vandal + Pupil·les. Obertura de portes 20.00h / Inici concerts 20.30h
Preu: 18€ anticipada + despeses de gestió
Veure descomptes Carnet Jove i TresC

entrada dia 23/06

Dia 23/06: Els Catarres + Oques Grasses + Roba Estesa + Serial Killerz + Lildami. Obertura de portes 20.00h / Inici concerts 20.30h
Preu: 10€ anticipada + despeses de gestió
Veure descomptes Carnet Jove i TresC

abonament 2 dies amb càmping

Dia 22/06 i 23/06: 2 nits de càmping  +  tots els concerts *
Preu: 52€+ despeses de gestió (inclou la taxa turística) 
Veure descomptes Carnet Jove i TresC

*Per motius d'organització, els abonaments amb càmping es vendran només fins al dia 18 de juny (o fins a esgotar places)

abonament 2 dies

Dia 22/06 i 23/06: 2 dies de concerts
Preu: 28€ + despeses de gestió
Veure descomptes Carnet Jove i TresC

Podeu veure altres ofertes d'allotjament pel cap de setmana a www.enestartit.com

Els assistents a ÍTACA Sant Joan podeu gaudir d'ofertes especials en diverses activitats a l'Estartit durant el cap de setmana.

A continuació us deixem els horaris de les actuacions dels dies 22 i 23:

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS

Els menors de 16 anys poden accedir al recinte de dues maneres: 

-Acompanyat amb el seu pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas,  és imprescindible dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre.

-Acompanyat per un major d'edat i amb l'autorització del pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindible dur signada la corresponent autorització que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

Els menors de 0 a 8 anys tenen l'entrada gratuïta sempre que NO ocupin butaca. 

En el cas del càmping, només hi podran accedir els majors de 18 anys segons compliment de la normativa de l’establiment.

 

CÀMPING

El càmping Castell Montgrí està ubicat a uns 15 minuts a peu de la zona d'escenaris.
Serveis inclosos al càmping: Piscina, wc, pàrking, dutxes, bar i restaurant, botiga i parcel·la privada per al teu grup.

**Condicions càmping: 
L’estada de 2 nits de càmping dona dret a una plaça a l'àrea d’acampada designada per la direcció d'aquest. Si veniu en grup, cal que compreu tants packs individuals com gent sigueu i s'assignarà un espai (seran parcel·les compartides) en el moment de l'arribada al càmping i segons indicacions del personal de recepció. 

Després de la compra dels packs rebreu un correu electrònic al qual haureu de respondre per tal de proporcionar el nom i cognoms de cada acompanyant, el seu DNI i la data de naixement per poder ser registrats degudament al càmping. En cas de no proporcionar aquesta informació no s’admetrà l’entrada (qualsevol canvi de nom s’haurà d’informar directament al camping: reserves@camping-castellmontgri.com).

S’hauran de respectar les normes de convivència, moralitat i decència, en aquest sentit s’entendrà reservat el dret d’admissió.

Horaris* de recepció i CHECK IN: 08:00 – 20:00 hores*  (ATENCIÓ AQUEST HORARI SERÀ ESTRICTE.)

Accés en furgoneta com a allotjament (sempre que hagueu fet el registre a recepció abans de les 20h): 08:00 – 23:30 hores

* Fora d'aquests horaris, no es podrà accedir en cotxe a dins del càmping.

La instal·lació de tendes només es podrá realitzar durant les hores de funcionament de l'oficina de recepció i en els llocs que assenyali la direcció (els canvis de localització hauran de ser autoritzats).

Condicions especials: a l'arribada es paga 1€ pel braçalet identificatiu necessari per poder entrar i sortir del càmping.

 

 


COM ARRIBAR A L'ESTARTIT?

-En cotxe
Podeu accedir a l’Estartit en cotxe particular i disposeu de diverses zones d’aparcament al municipi. A la zona de càmping només es podrà accedir en cotxe en els horaris fixats. (Fora d'aquest horari no es permetrà l'accés en vehicle).

-En transport públic.
Disposeu d'autobusos que surten des de Girona i des de Figueres.
En el cas de Girona, hi ha autobusos de la companyia AMPSA-GIRONA BUS que arriben directament a l'Estartit. Consulta els horaris.
En el cas de Figueres, hi ha autobusos que arriben fins a Torroella de Montgrí. Allà haureu de canviar d'autobús i fer transbord als busos locals que van de Torroella a l'Estartit.

PLÀNOL

Consulta aquí la ubicació del càmping i consulta aquí la ubicació de la zona de concerts.

Us adjuntem un plànol dels parquings alternatius que hi haurà per ÍTACA Sant Joan.

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR