INFORMACIÓ ÚTIL ÍTACA L'ESCALA

PER SETMANA SANTA, VINE A ÍTACA L'ESCALA

ÍTACA, Cultura i Acció desembarca a l’Escala gràcies a l’acord entre la productora gironina Link Produccions i l’Ajuntament de l’Escala. El festival hi programa una nit de concerts l'11 d’abril i un concert familiar el dia 12, durant la Setmana Santa.

La nit de concerts a l’Escala s'inclou dins la vuitena edició del festival i programarà l’actuació de Manel, Ciudad Jara, Lildami i a sessió d'un Dj que allargarà la festa fins a la matinada. Els concerts tindran lloc a la zona de barraques del municipi, situada a l'aparcament de l'Avinguda Francesc Macià. 

El dia 12, l'escenari acollirà l'actuació d'El Pot Petit, que ÍTACA programa per primer cop.

 

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS

Els menors de 16 anys poden accedir al recinte de dues maneres: 

· Acompanyat amb el seu pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindble dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

· Acompanyat per un major d'edat i amb l'autorització del pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindible dur signada la corresponent autoritzacióque us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...)"

** Els menors de 0 a 8 anys tenen l'entrada gratuïta al concert de Manel, Ciudad Jara i Lildami.

** Els menors de 0 a 2 anys tenen l'entrada gratuïta al concert d'El Pot Petit.

En tots dos casos cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió.

 

Venda d'entrades en aquest enllaç

COM ARRIBAR A L'ESCALA?

-En cotxe
Podeu accedir a l’Escala en cotxe particular i disposeu de diverses zones d’aparcament al municipi. 

-En transport públic
Disposeu d'autobusos que surten des de Barcelona, Girona i Figueres.
Tant a Barcelona com Girona i Figueres, hi ha autobusos de la companyia Sarfa que arriben directament a l'Escala. Consulta els horaris.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR