INFORMACIÓ ÚTIL ÍTACA L'ESCALA

ÍTACA, Cultura i Acció desembarca enguany a l’Escala que s’incorpora com a nou escenari del festival gràcies a l’acord entre la productora gironina Link Produccions i l’Ajuntament de l’Escala. El festival hi programa una nit de concerts el 20 d’abril, durant la Setmana Santa, aprofitant l’afluència de visitants que registra el municipi empordanès durant aquesta festivitat.

La nit de concerts a l’Escala posarà en marxa la setena edició del festival i inclourà l’actuació de Zoo, Lágrimas de Sangre i Suu i Sessió de Dj Flaixbac amb Carles Pérez que allargarà la festa fins a la matinada. Els concerts tindran lloc a la zona de barraques del municipi, situada a l'aparcament de l'Avinguda Francesc Macià. 

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS

Els menors de 16 anys poden accedir al recinte de dues maneres: 

-Acompanyat amb el seu pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindble dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

-Acompanyat per un major d'edat i amb l'autorització del pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindible dur signada la corresponent autoritzacióque us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...)"

Els menors de 0 a 8 anys tenen l'entrada gratuïta sempre que NO ocupin butaca. 

 

COM ARRIBAR A L'ESCALA?

-En cotxe
Podeu accedir a l’Escala en cotxe particular i disposeu de diverses zones d’aparcament al municipi. 

-En transport públic
Disposeu d'autobusos que surten des de Barcelona, Girona i Figueres.
Tant a Barcelona com Girona i Figueres, hi ha autobusos de la companyia Sarfa que arriben directament a l'Escala. Consulta els horaris.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR