ÍTACA AMB SEGURETAT

· Els concerts d'ÍTACA Edició Limitada se celebraran en els camps municipals de futbol de Corçà (19 i 20 de juny) i La Pera (26 i 27 de juny), espais de grans dimensions que permetran garantir les distàncies de seguretat. La platea ocuparà la meitat del terreny de joc, mentre que l’altra meitat es reservarà a l’acollida.

· Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom. Els espectadors rebran dies abans del concert un correu electrònic amb informació sobre la normativa fixada per l’organització.

· Les localitats no són numerades. L’organització adjudicarà les places per ordre cronològic de compra, i s'assignaran el mateix dia del concert durant l'acomodació. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. 

· D’acord amb la normativa, nuclis familiars i unitats de convivència pdreu seure junts. En cas que volgueu seure amb altres persones del vostre nucli familiar és imprescindible que compreu totes les entrades juntes amb una sola operació.

Podeu descarregar-vos aquí el document amb les mesures de protecció que heu de seguir com a assistents als concerts.