ÍTACA AMB SEGURETAT

· Els concerts d'ÍTACA 2021 se celebraran en espais de grans dimensions de diferents poblacions de l'Empordà que, un any més, permetran garantir les distàncies de seguretat, reservant zones àmplies per a la platea i l'acollida i garantint també la bona visibilitat des de totes les butaques.

· Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom. Els espectadors rebran dies abans del concert un correu electrònic amb informació sobre la normativa fixada per l’organització.

· Les localitats no són numerades. L’organització adjudicarà les places per ordre cronològic de compra, i s'assignaran el mateix dia del concert durant l'acomodació. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. 

· D’acord amb la normativa, nuclis familiars i unitats de convivència podreu seure junts. En cas que volgueu seure amb altres persones del vostre nucli familiar és imprescindible que compreu totes les entrades juntes amb una sola operació.

Per qualsevol dubte o incidència podeu contactar amb comunicacio@linkproduccions.com.