MERCAT ÍTACA

VOLS COL.LABORAR AMB ÍTACA? Compra l’ampolla reUTILITZABLE OFICIAL DEL FESTIVAL ÍTACA

En la seva línia de respecte al medi ambient, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció posa en marxa enguany un ambiciós pla de sostenibilitat per minimitzar el seu impacte ambiental. Una de les mesures més destacades és l'eliminació dels envasos de plàstic d'un sol ús en els recintes de l'ÍTACA L'Escala i l'ÍTACA Sant Joan, els més multitudinaris del festival. Per fer-ho possible, el festival i l'empresa Empordaigua han elaborat ampolles reutilitzables per usar en aquests recintes i que formen part de la campanya 'Canvia el món amb nosaltres gota a gota'.

Davant l'actual situació d'emergència sanitària i amb la intenció de donar-nos un cop de mà que permeti assegurar la viabilitat del festival, us proposem que adquiriu aquesta ampolla reutilitzable.

Característiques de l'ampolla:

-Envàs Ecofriendly de 790 ml d'acer inox lleuger, resistent i reutilitzable.

-Lliure de BPA i complint totes les normatives alimentàries europees (Directiva 1935/2004 EC). Ni conté ni allibera cap element químic cap a l'aigua.

-Tap de fusta.

A banda d'ajudar al festival també contribuiràs a finançar altres projectes solidaris, ja que part dels beneficis obtinguts de la venda de les ampolles reutilitzables es destinen al 'Projecte Aigua per a tots' de l'Associació Catalana Enginyeria Sense Fronteres.

Preu ampolla reutilitzables: 10€*
*Podeu reservar ja les vostres ampolles. Podeu recollir les vostres comandes a les oficines de Link Produccions o rebre-les a casa vostra un cop finalitzi el confinament decretat pel Govern.

VOLS COL.LABORAR AMB ÍTACA? AFEGEIX LA SAMARRETA DE L'ACCIÓ LILA A LA TEVA COL.LECCIÓ

Aquest any tampoc hem pogut celebrar la pujada al Montgrí amb la que volíem reivindicar un crit a favor de la igualtat entre dones i homes i solidaritzar-nos amb les preses i exiliades polítiques del nostre país. En aquesta època en què es qüestionen els moviments i les polítiques que han de permetre una igualtat plena, el festival volia convertir la popular pujada en una ‘Acció lila’ amb la voluntat de reivindicar una igualtat efectiva entre homes i dones i per donar suport a les dones del nostre país que injustament pateixen presó o exili pel seu compromís amb la democràcia. 

Característiques de la samarreta:
Composició: 100% cotó
Estil: regular fit
Estil del coll: rodó 
Etiqueta removible 
Gramatge: 180 g/m². 
Mides: S (45cm-71cm) M (50cm-73cm) L (55cm-76cm) XL (60cm-78cm) 2XL (66m-81cm) 
Tacte suau i còmode de portar
Rentat a màquina: 30 ° màxim 
Disseny atemporal

Preu samarreta: 8€*

*Podeu reservar ja les vostres ampolles. Podeu recollir les vostres comandes a les oficines de Link Produccions o rebre-les a casa vostra un cop finalitzi el confinament decretat pel Govern.