Plaça Catalunya de La Pera

A l’escenari situat a la plaça Catalunya del poble s’aprofita un entorn immillorable envoltat de carrers amb cases de pedra i presidit per l’església de Sant Isidor, una de les úniques esglésies d’estil gòtic de la zona, construïda entre els segles XVI i XVIII. Un escenari original per a un concert en format reduït molt interessant.

COM ARRIBAR A LA PERA

AMB TREN

Línia Barcelona-Portbou de RENFE, estació de Flaçà. De Flaçà a Púbol hi ha uns 4 quilòmetres. Es pot agafar un taxi a l’estació de tren fins a La Pera.

AMB AUTOBÚS

Línia regular de la SARFA Girona-Palamós. Parades a Flaçà, per agafar un taxi, o a La Pera (s’han de fer 2 quilòmetres a peu).

Horaris: www.sarfa.es  // www.ampsa.org

ACCESSOS I PÀRQUING

El municipi de La Pera compta amb dos aparcaments públics, un d’ells situat als afores del nucli antic i l’altre, situat a només 100 metres del Castell de Púbol. Tots dos aparcaments podran ser utilitzats pels assistents al festival. Tots els espais on es celebren els concerts estan adequats per l’accés a persones amb mobilitat reduïda. Als jardins del Castell de Púbol hi ha una rampa d’accés mentre que als carrers de La Pera no hi ha barreres arquitectòniques.