Platja de Port Bo de Calella de Palafrugell

La platja de Port Bo, el Portbò o també coneguda com platja de les Barques, es troba dins el barri marítim de Calella de Palafrugell, amb un accés fàcil, tan a peu com amb cotxe. La platja és un conjunt històric declarat com a bé cultural d’interès nacional i el conjunt de les Voltes està protegit com a bé cultural d’interès local.

Una espai magnífic i un marc incomparable per gaudir d’un bon concert. De fet, l’escenari és el mateix que el de la tradicional Cantada d’Havaneres.

COM ARRIBAR A CALELLA DE PALAFRUGELL

AMB TREN

Les estacions de tren més pròximes a Palafrugell són les de Flaçà i Girona. La població de Flaçà està situada a 25 km de Palafrugell, mentre que Girona es troba situada a 41 km. Des d’ambdues estacions es pot enllaçar amb el servei d’autobusos de la companyia Sarfa.

AMB AUTOBÚS

L’empresa  SARFA té serveis regulars des de Barcelona, des de Girona i des de les principals poblacions de la Costa Brava que arriben fins a Palafrugell. Dins el poble, consultar a l’estació d’autobusos  situat al carrer Lluís Companys, 2 per arribar fins a Calella de Palafrugell.

Telèfons: 902 30 20 25 (Informació línies regulars) / 972 30 12 93 (Informació discrecional)

Horaris: www.sarfa.es