ORCHESTRA FIRELUCHE I PAU RIBA + JORDI SERRADELL

PLAÇA DEL REBOT DE CORÇÀ

Comprar
13 €
Divendres 12 de juny | 22:00 h

Plaça del Rebot
Corçà

ORCHESTRA FIRELUCHE I PAU RIBA
ORCHESTRA FIRELUCHE I PAU RIBA

Corçà s'incorpora aquest any com a seu del Festival ÍTACA, Cultura i Acció. I ho fa amb una doble proposta: el concert de l'Ochestra Fireluche i Pau Riba més l'actuació Jordi Serradell.

L’Orchestra Fireluche i Pau Riba presenten el seu primer treball conjunt: Ataràxia. En aquest disc, l’univers d’instruments tant inversemblants com curiosos de l’Orchestra es combina amb la veu i els textos onírics d’en Pau. El resultat són sis peces inèdites i alguna sorpresa, noves cançons que viatgen des de la més dolça tendresa fins a la més gran exuberància: Sa meu mare, Ull Llull, Visions cadaquesenques... Un disc i un espectacle parits frec a frec entre l’Orchestra i en Pau, una proposta per assaborir amb calma que podràs descobrir a Corçà.

Abans d'aquesta actuació, debutarà al festival ÍTACA el músic empordanès Jordi Serradell que presenta el seu primer disc d'estudi Ésser viu, un treball sorgit del no-res, fet sense pensar i creat amb tota la intenció del món, on l'artista reafirma la seva existència i el seu renaixement, viatjant a la foscor més profunda de les seves entranyes i a la claror més enlluernadora del seu ésser. Ésser viu és un viatge que passa per estils com l’americana, l’indie, el pop, el folk i la cançó d’autor. 

Informació d'interès
* Hi ha servei de bar i sopar a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
* En aquest concert, els menors de 0 a 8 anys tenen entrada gratuïta sempre i quan no ocupin butaca. Els menors d'aquestes edats han de reservar igualment la seva entrada per poder controlar l'aforament, amb un cost d'1€  per despeses de gestió.
* Concert a peu dret.
* L’obertura de portes està prevista a les 20.30H.
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions per gestionar els detalls de la seva assistència.
* D'acord amb la llei, els menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals. A més, cal dur signada la corresponent autorizació.

 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat.

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

Divendres
12
jun
22:00 h
 
Des de
13 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR