EL PETIT DE CAL ERIL + FERRAN PALAU

BATALLA DE GALLS / GUALTA

Comprar
13 €
Dissabte 13 de juny | 21:30 h

Plaça de l'Església
Gualta

EL PETIT DE CAL ERIL + FERRAN PALAU
EL PETIT DE CAL ERIL + FERRAN PALAU

Gualta torna a acollir una de les activitats més originals i tradicionals del Festival ÍTACA, Cultura i Acció: la Batalla de galls.  El 13 de juny coincidiran a la plaça de l'Església dues figures destacades de l'escena del pop metafísic: El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, en aquest cas acompanyats de les seves respectives bandes. Interpretaran temes dels seus nous discos Energia fosca i Kevin.

Informació d'interès
* Hi ha servei de bar i sopar a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
* En aquest concert, els menors de 0 a 8 anys tenen entrada gratuïta sempre i quan no ocupin butaca. Els menors d'aquestes edats han de reservar igualment la seva entrada per poder controlar l'aforament, amb un cost d'1€  per despeses de gestió.
* Concert amb cadires i a peu dret sense opció de reservar localitat.
*L’obertura de portes està prevista a les 20.00H.
* D'acord amb la llei, els menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals. A més, cal dur signada la corresponent autorizació.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat.

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

Dissabte
13
jun
21:30 h
 
Des de
13 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR