GORAN BREGOVIC

PLATJA DE PORT BO, CALELLA DE PALAFRUGELL

Comprar
24 €
Diumenge 05 de juliol | 21:30 h

Platja de Port Bo
Calella de Palafrugell

Goran Bregovic
Goran Bregovic

En la seva aposta pels artistes internacionals, el Festival ÍTACA, Cultura i Acció programa aquest any el concert de Goran Bregovic en la seva única actuació aquest estiu a les comarques gironines. El músic balcànic presentarà el seu darrer disc, Tres cartes de Sarajevo, on uneix la música de violí de diferents artistes cristians, jueus i seguidors de l'Islam, i reuneix diverses veus de diferents països. 

Des que va debutar amb magnificència amb la banda sonora de la pel·lícula El temps dels gitanos d'Emir Kusturica, el compositor balcànic s'ha convertit en una icona. Els millors auditoris de tot el món han estat testimonis de les seves explosives actuacions. És un potent destil·lat en què sintetitza i amalgama les diferents formes folklòriques de l'est d'Europa. Així, en la seva orquestra hi ha veus búlgares, fanfàrria de metalls i l'indispensable bombo, tots units per reflectir el millor dels sons tradicionals sota l'electritzant prisma que imposa el director amb la seva guitarra i els seus arranjaments. L’espectacular escenari de la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell acollirà, el 5 de juliol, l’explosiva actuació d’un artista amb majúscules.

Informació d'interès
* Hi ha servei de bar i sopar a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
* En aquest concert, els menors de 0 a 8 anys tenen entrada gratuïta sempre i quan no ocupin butaca. Els menors d'aquestes edats han de reservar igualment la seva entrada per poder controlar l'aforament, amb un cost d'1€  per despeses de gestió.
* El concert és assegut
* L’obertura de portes està prevista a les 20.30H
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions per gestionar els detalls de la seva assistència.
* D'acord amb la llei, els menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals. A més, cal dur signada la corresponent autorizació.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat.

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

Diumenge
05
jul
21:30 h
 
Des de
24 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR