TERRACOTTA MUSEU

L’activitat més emblemàtica de la Bisbal d’Empordà ha estat, històricament, la ceràmica, una manufactura de gran tradició i renom que ha generat un important patrimoni material i immaterial. El museu s’ubica en una antiga fàbrica, la Terracotta, un edifici singular que manté els elements més característics d’aquesta indústria (basses de colar, xemeneies, forns...). La seva conservació i posta en valor el converteixen en un dels atractius més destacats del museu. 

Terracotta Museu programa una àmplia oferta d’activitats a l’entorn del món ceràmic que
fan de la visita una experiència única. L’exposició permanent està pensada per copsar la importància que ha tingut i té el sector en la història i l’actualitat de la Bisbal, la gran varietat de peces que s’han produït, i la qualitat dels mestres ceramistes de la ciutat.

COM ARRIBAR A LA BISBAL D’EMPORDÀ

AMB TREN

Línia Barcelona-Portbou de RENFE, estació de Flaçà. Es pot agafar un autobús fins a la Bisbal d'Empordà o un taxi a l’estació de tren.

AMB AUTOBÚS

L’empresa SARFA té serveis regulars des de Girona i des de les principals poblacions de la Costa Brava.

Horaris: www.sarfa.es  

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR