ENTRADES I DESCOMPTES

DESCOMPTES ESPECIALS

A ÍTACA, Cultura i Acció treballem per la igualtat d'oportunitats per això oferim un 10% de descompte en les entrades als següents col·lectius:

* DESCOMPTES PER A FAMÍLIES NOMBROSES O MONOPARENTALS, PERSONES A L'ATUR I PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

Les persones amb diversitat funcional,  a l’atur i membres de famílies nombroses o monoparentals podeu comprar les entrades amb un 10% de descompte al web del Festival. Haureu de recollir les entrades a la taquilla del recinte, acreditant el descompte amb el corresponent carnet. Aquest descompte s'activarà després de la campanya de Nadal.

* PACKS

Pels concerts d'ÍTACA Sant Joan us oferim la possibilitat d'adquirir abonaments pels dies 22 i 23 de juny amb descompte. Podeu consultar-los aquí.  

* carnet jove

El festival ÍTACA té un conveni amb el Carnet Jove i oferim entrades als seus socis i sòcies amb un 20% de descompte. Quan activem aquest descompte -després de la campanya de Nadal- podreu validar-lo en el moment de fer la compra.

* PREU POBLE

Si ets d'algun dels municipis on celebrem ÍTACA, pots beneficiar-te del 'preu de poble'. 
Si ets de Torroella o l'Estartit, ja pots adquirir les entrades d'ÍTACA SANT JOAN per només 12 euros cada dia (22 i dia 23 de juny). Aquestes entrades només es podran comprar presencialment a l'Oficina de Turisme de l'Estartit i caldrà acreditar que ets d'algun d'aquests municipis amb el DNI o amb el certificat d'empadronament (només una entrada per persona). 

Si ets de Palafrugell, ja pots adquirir les entrades d'ÍTACA CALELLA DE PALAFRUGELL (concert de Sílvia Pérez Cruz) per 20 euros. Aquestes entrades només es podran comprar presencialment al Teatre de Palafrugell i caldrà acreditar que ets d'aquest municipi amb el DNI o amb el certificat d'empadronament (només una entrada per persona).

Si estàs empadronada a Gualta, pots adquirir les entrades del concert de Maria Jaume per 10€ a l'Ajuntament (dilluns de 16 a 20 h i dimecres i dijous de 10 a 14 h).

Si estàs empadronada a Corçà, podràs adquirir les entrades de Jim per 10€ al punt de trobada.

Si estàs empadronada a La Pera, podràs adquirir les entrades del concert de Clara Peya per 12€ al Bar l'Escola.

Les entrades amb el descompte especial de preu de poble són limitades i només es poden comprar presencialment. Cal ser una persona empadronada al poble.

COMPRAR ENTRADES ONLINE