ENTRADES I DESCOMPTES

DESCOMPTES ESPECIALS

A ÍTACA, Cultura i Acció treballem per la igualtat d'oportunitats per això oferim un 10% de descompte en les entrades als següents col·lectius:

* DESCOMPTES PER A FAMÍLIES NOMBROSES O MONOPARENTALS, PERSONES A L'ATUR I PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

Les persones amb diversitat funcional,  a l’atur i membres de famílies nombroses o monoparentals podeu comprar les entrades amb un 10% de descompte al web del Festival. Haureu de recollir les entrades a la taquilla del recinte, acreditant el descompte amb el corresponent carnet. Aquest descompte s'activarà després de la campanya de Nadal.

* PACKS

Pels concerts d'ÍTACA Sant Joan us oferim la possibilitat d'adquirir abonaments pels dies 22 i 23 de juny amb descompte. Podeu consultar-los aquí.  

* carnet jove

El festival ÍTACA té un conveni amb el Carnet Jove i oferim entrades als seus socis i sòcies amb un 20% de descompte. Quan activem aquest descompte -després de la campanya de Nadal- podreu validar-lo en el moment de fer la compra.

* PREU POBLE

Si ets d'algun dels municipis on celebrem ÍTACA, pots beneficiar-te del 'preu de poble'. 
Si ets de Torroella o l'Estartit, ja pots adquirir les entrades d'ÍTACA SANT JOAN per només 12 euros cada dia (22 i dia 23 de juny). Aquestes entrades només es podran comprar presencialment a l'Oficina de Turisme de l'Estartit i caldrà acreditar que ets d'algun d'aquests municipis amb el DNI o amb el certificat d'empadronament (només una entrada per persona). Les entrades amb aquest descompte especial són limitades.

Si ets de Palafrugell, ja pots adquirir les entrades d'ÍTACA CALELLA DE PALAFRUGELL (concert de Sílvia Pérez Cruz) per 20 euros. Aquestes entrades només es podran comprar presencialment al Teatre de Palafrugell i caldrà acreditar que ets d'aquest municipi amb el DNI o amb el certificat d'empadronament (només una entrada per persona). Les entrades amb aquest descompte especial són limitades.

COMPRAR ENTRADES ONLINE