XIULA

Nou disc "Descontrol MParental" i nou espectacle

Finalitzat
Diumenge 27 de juny | 19:00 h

Platja Gran de L'Estartit

Com arribar

 

Xiula és una experiència familiar, una festa en forma de viatge per les seves cançons. Xiula és un batibull sorprenent de valors educatius, interacció constant i molt d’humor. Amb Xiula cada espectacle és diferent de l’anterior però té un denominador comú: connectar amb les experiències i la realitat de grans i petits.

Big Chicken és el nou espectacle de Xiula que inclou la presentació de cançons del seu últim disc Descontrol Mparental (en el que han col·laborat Beth, Suu i Clara Peya, entre d’altres) però no s’obliden dels hits del grup: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T’estimo Bastant o Estic nerviós

Música familiar, per a públic infantil i juvenil, amanida amb jocs, balls i un acompanyament terapèutic dels que no s’obliden, tot amb el seu toc de confetti i una mica de “punkisme”.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

 

Diumenge
27
jun
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat