MARCEL I JÚLIA

Presenten el seu primer disc "En òrbita"

Finalitzat
Divendres 21 de maig | 21:00 h

Plaça de Can Mario

Com arribar

 

ATENCIÓ: A CAIUSA DE LES MESURES ANTICOVID VIGENTS HEM AVANÇAT L'HORA DEL CONCERT A LES 21.00H

L’excantant i compositor de Txarango, Marcel Lázara, i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, han construït un nou projecte musical que després d’arrelar uns anys ara dona els seus fruits: el seu primer disc En Òrbita.

Acompanyats d’una nova banda, Marcel i Júlia posen en òrbita les llavors d’aquesta nova etapa en la que ens conviden a reflexionar amb una proposta positiva i constructiva sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat d’un model de societat que viu allunyada dels cicles naturals de la vida.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Divendres
21
mai
21:00 h
 
Des de
15 €
Finalitzat