NÚRIA GRAHAM

La cantautora torna a ÍTACA explorant nou escenari sonor 

Comprar
Des de
18 €
Diumenge 06 de juny | 20:30 h

Els dos darrers anys Núria Graham no ha tingut descans. Després d’una gira que la va portar als escenaris dels festivals i escenaris més rellevants del país amb incursions a Portugal, Berlín, França i Londres, la cantautora va publicar Marjorie (2020), un disc exquisit, un viatge màgic a través de deu cançons que van captar l’atenció del públic nacional i internacional. 

Recentment ha llançat At Last, un senzill de dues cançons coproduït per Jordi Casadessús, i que actua com a frontissa entre Marjorie (2020) i l’exploració del nou escenari sonor que ha iniciat la cantautora. Aquest camí culminarà amb un nou disc. Tot i que At Last es va gravar abans que Marjorie, aquests temes són els que marcaran l’evolució estilística de Graham, amb el piano i el soul com a protagonistes, i que podrem veure en el seu concert al festival ÍTACA.

Des de que el 2015 Graham va sorprendre públic i crítica amb el seu debut First Ttracks, no ha deixat de madurar fins a consolidar-se com una  artista imprescindible del folk-pop a l’Estat espanyol.

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions per gestionar els detalls

Diumenge
06
jun
20:30 h
 
Des de
18 €