ZOO

La banda valenciana presenta el seu tercer disc “Llepolies”

Finalitzat
Divendres 11 de juny | 22:00 h

Camp de Futbol Municipal de Corçà

Com arribar

 

Llepolies és el nom del tercer disc d’estudi de la banda valenciana Zoo. Quatre anys després del llançament del seu últim treball, l’exitòs Raval (2017), Zoo reforça el seu particular estil musical basat en la mescla del rap combatiu i la música electrònica. Autoproduït per la banda, Llepolies inicia el camí cap a l’autogestió, essent aquest el primer disc publicat sota el seu propi segell: Zoo Rècords.

Zoo, que s’ha convertit en tot un referent de la música moderna a Europa, presenta dotze noves cançons amb lletres carregades de resposta social i excel·lent maduresa poètica amb la seva energia característica.
 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Divendres
11
jun
22:00 h
 
Des de
20 €
Finalitzat