CLARA PEYA

La pianista presenta el seu nou disc “Perifèria”

Finalitzat
Dissabte 12 de juny | 22:00 h

Camp de Futbol Municipal de Corçà

Com arribar

 

Clara Peya torna a ÍTACA on hi presentarà el seu onzè disc Perifèria. La pianista i compositora s’inspira aquest cop en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Les perifèries reals i emocionals que genera un sistema hostil que no ens abraça a totes.

Costa encaixar en una societat que veu la diferència com una amenaça i se centra en perpetuar els privilegis i les zones de confort de cadascuna. La Clara ens proposa posar la mirada en aquests “no-llocs” en un viatge a les fronteres del so a través d’un estil pop amb electrònica minimalista. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme magnètic.

En aquesta gira, Clara Peya estarà acompanyada per Enric Verdaguer a la veu, Vic Moliner, al baix elèctric i electrònica, i Didak Fernández a la bateria i l’electrònica.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls

Dissabte
12
jun
22:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat