EL POT PETIT

Presenta la gira “Vull cantar i ballar” per a tota la família

Finalitzat
Diumenge 13 de juny | 19:00 h

Camp de Futbol Municipal de Corçà

Com arribar

 

La gira d’El Pot Petit també passarà pel festival ÍTACA amb Vull cantar i ballar, un espectacle molt festiu que combina la música, els titelles i les danses amb el que petits i grans passaran una molt bona estona. Un concert amb els millors temes dels quatre discs de la formació: Canta amb el Pot Petit, Ritmes i Rialles, A l'aventura! i El Pot Petit – 10 anys.

La durada de l’espectacle és de 70 minuts i l’edats recomanada és per a infants de 2 a 8 anys i les seves famílies.

El Pot Petit són Helena Bagué (veu), Siddharta Vargas (veu i guitarra), Pau Oliver (bateria), Tomàs Pujol (baix), Albert Dondarza (piano, violí i serra), Dani López (saxo, sintetitzador, guitarra i piano), Mercè Munné (titelles i veu), Ariadna Gispert (trompeta) i Joni Ripoll (trombó).
 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Diumenge
13
jun
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat