BLACK MUSIC BIG BAND

Presenta Motown Project, un tribut al mític segell

Finalitzat
Dissabte 19 de juny | 22:00 h

Camp de Futbol Municipal de La Pera

Com arribar

 

La Motown va ser un segell que va popularitzar el soul, el funk i l'R&B i els va portar a la primeríssima línia comercial. Creada a Detroit el 1959, ha jugat un paper fonamental en la difusió de la música popular nord-americana, arribant la seva influència a la majoria dels estils de música moderna actual.

 Concebuda com una autèntica fàbrica d'artistes i de hits, la Motown es va caracteritzar per portar a l'extrem tota la cadena de producció musical: des dels compositors, els músics de sessió i la roba que s'acabava portant en l'espectacle en directe. Això va fer nèixer un so i un estil Motown.

 La Black Music Big Band vol rendir homenatge a aquest so i a aquest estil en l'espectacle Motown Project, un concert en què repassarà els hits  d'artistes de soul llegendaris com The TemptationsMarvin Gaye, The Supremes, The Jackson five, o Stevie Wonder entre d'altres.

La Black Music Big Band és la primera big band formativa centrada en els estils del soul i el funk. Creada fa 5 anys a comarques gironines, ja ha enregistrat tres discs, dos d’ells en directe. Està formada per una trentena de noies i nois d'entre 15 i 25 anys , amb la direcció musical d'Adrià Bauzó i Nuri Mancebo a la part vocal. Ha col.laborat amb artistes com Llibert Fortuny, The Sey Sisters, Raynald Colom, Víctor Branch, Nito Figueras, Paula Grande i David Mauricio. Black Music Big Band és un projecte de la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines i el Black Music Festival.


INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Dissabte
19
jun
22:00 h
 
Des de
13 €
Finalitzat