LÁGRIMAS DE SANGRE + SAMPLE CORP.

Nit de rap combatiu a l’Estartit

Finalitzat
Divendres 25 de juny | 22:00 h

Platja Gran de L'Estartit

Com arribar

 

Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu que beu d’estils més enllà del hip-hop, com el rock i el reggae. LDS entra al circuit professional amb el seu primer disc Si uno no se rinde, (New Beats/ Kasba, 2015), un disc de rap combatiu i contestatari forjat de la cruesa i la distorsió de les guitarres elèctriques.

Amb tres discs editats i més de 80 concerts a l’any per tota la península, Lágrimas de Sangre s’ha convertit en un dels grups més sol·licitats en el circuit de festivals. Al seu últim disc, Vértigo (Guspira Records 2019), LDS recupera un so més urbà reivindicant-se com una banda de Rap.

La irrupció de la COVID19 el 2020 no els va deixar amb els braços creuats i els seus components van aprofitar el confinament per preparar àlbums en solitari. Still ill ens va presentar Allò que mai no mor (Guspira Records 2020) mentre que Microbio va publicar Oficio y Terapia (Guspira Records 2020).  Ara es preparen per tornar a la carretera amb un show nou que inclourà clàssics de la seva carrera, així com algunes de les noves cançons d’aquests discos en solitari.

Completen aquesta nit Sample Corp., grup del Maresme inspirat en el hip hop dels 90, que intenten “protegir l’essència del rap dels tentacles comercials”. Emergents i amb moltes ganes, Sample Corp. escalfaran l’escenari per a una nit sobrada d’energia.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Divendres
25
jun
22:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat