MAZONI + SANJOSEX + JORDI SERRADELL

Nit amb Segell Empordanès i de KM0

Finalitzat
Divendres 16 de juliol | 21:00 h

Camp de Futbol Municipal de Gualta

Com arribar

 

En aquesta nit tan especial, el festival ÍTACA ha volgut reunir tres talents empordanesos que protagonitzaran una nit amb moltes sorpreses: Mazoni i Sanjosex, dos artistes ja consolidats al nostre país, i que sempre és un plaer escoltar, junts o per separat, i Jordi Serradell, cantautor emergent de la Bisbal amb gran projecció. Amb aquesta nit, el festival empordanès vol reinvidicar els artistes Km0 així com les seves genuïnes propostes musicals.

Jaume Pla Mazoni reprèn la gira de presentació del seu darrer disc Desig imbècil (2019), un treball que aporta doble dosi de sinceritat, aquesta vegada a través de l’energia del rock. Actitud a raig i textos viscerals, sense domesticar, tot amb una bona dosi de mala llet. Tot un supervivent de la nostra escena, protagonista d’experiències singulars com la ja mítica gira dels 31 dies i autor de clàssics com Eufòria, No tinc temps o A.I.LO.D.I.U., sempre benvingut a ÍTACA del que ja n’és un clàssic, on actuarà acompanyat de la seva banda de capçalera.

I un altre clàssic, Carles Sanjosé Sanjosex, imprescindible en una nit amb segell empordanès. Pocs músics del nostre país posseeixen un signe d’identitat tan característic com la seva guitarra clàssica. Sanjosex va reaparèixer el 2020 amb el primer material inèdit que publicava en sis anys a Dos somnis, un disc que viatja de les escenes més quotidianes a un imaginari quasi mític alhora que connecta amb la tradició i indaga en el mirall de les generacions. Un disc que també pren el pols al moment actual, amb cançons com La revolució que semblen dibuixar un pont entre l’1 d’octubre i els dies del confinament. Un disc que tornarem a gaudir, junt amb clàssics de la seva trajectòria, en un escenari d’ÍTACA.

Completarà la nit talent empordanès emergent, Jordi Serradell, que presenta el seu primer disc en solitari Ésser Viu (2019), després de molts anys de tocar la bateria en diverses bandes de punk i rock. Aquest disc és un viatge que passa per estils com l’americana, l’indie, el pop, el folk i la cançó d’autor. Un treball sorgit del no res, on en Jordi reafirma la seva existència i el seu renaixement, viatjant a la foscor més profunda de les seves entranyes i a la claror més enlluernadora del seu ésser.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

 

Divendres
16
jul
21:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat