ROGER MAS + GALGO LENTO

Presenta "Parnàs"

Finalitzat
Dissabte 17 de juliol | 21:30 h

Camp de Futbol Municipal de Gualta

Com arribar

 

Roger Mas representa com ningú el prototip del cantautor: agermana música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. L'artista torna a ÍTACA amb Parnàs, un concert amb poemes musicats d’autors de diferents èpoques sense altre fil conductor que el gust del cantautor. N’hi trobarem de Joan Maragall, Miquel Martí i Pol, Eulàlia Anzizu Vila, Toni Gol i Roca i Amadeu Vidal i Bonafont; a més a més d’altres peces, com l’adaptació al català de la tradicional anglesa Geordie o les versions de Si dolce è ‘l tormento de Monteverdi.

Durant la seva actuació al festival, avançarà alguna cançó del proper disc que està preparant aquest any. Roger Mas -veu i guitarres- s’acompanyarà de Xavier Guitó -pianos-, -Arcadi Marcet - contrabaix- i Míriam Encinas Laffitte -dilruba, viola, flautes i percusions-.

Galgo Lento és l'alter ego del compositor i productor català Martí Galan Velasco. Amb sons onírics que cavalquen entre el lo-fi i el pop metafísic, tots ells creats a la seva habitació, Galgo Lento expressa les seves "inquietuds mil·lenials", fent referències a l'amor, un futur incert, un passat perdut i un present que gairebé no existeix, plasmats a la perfecció al seu disc debut Dies i dies.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Dissabte
17
jul
21:30 h
 
Des de
20 €
Finalitzat