NATALIA LACUNZA

Únic concert a comarques gironines aquest estiu

Comprar
Des de
24 €
Divendres 24 de setembre | 22:00 h

Espai Barraques (aparcament Rec del Molí de l'Escala)

Com arribar

 

Natalia Lacunza obrirà el cap de setmana de concerts el divendres 24 de setembre amb l'únic concert que realitza aquest estiu a les comarques gironines. La cantant, compositora, i intèrpret es va donar a conèixer en el programa televisiu Operación Triunfo, però que s’ha consolidat com una nova estrella emergent de la música espanyola gràcies a la seva personal i original proposta artística.

Al llarg dels dos últims anys, la seva música s'ha envoltat d'influències que van des del bedroom pop a l'RnB, o el Soul, però sense oblidar una marcada vocació pop. I tot això amb unes composicions pròpies a l'abast de molt pocs.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Divendres
24
set
22:00 h
 
Des de
24 €