NATALIA LACUNZA

Únic concert a comarques gironines aquest estiu

Finalitzat
Divendres 24 de setembre | 22:00 h

Espai Barraques (aparcament Rec del Molí)

Com arribar

 

Natalia Lacunza obrirà el cap de setmana de concerts el divendres 24 de setembre amb l'únic concert que realitza aquest estiu a les comarques gironines. La cantant, compositora, i intèrpret es va donar a conèixer en el programa televisiu Operación Triunfo, però que s’ha consolidat com una nova estrella emergent de la música espanyola gràcies a la seva personal i original proposta artística.

Al llarg dels dos últims anys, la seva música s'ha envoltat d'influències que van des del bedroom pop a l'RnB, o el Soul, però sense oblidar una marcada vocació pop. I tot això amb unes composicions pròpies a l'abast de molt pocs.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut. Les localitats s'assignaran per ordre de compra. Si voleu asseure junts cal que compreu les entrades en una mateixa operació
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Divendres
24
set
22:00 h
 
Des de
24 €
Finalitzat