MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS

Presenten 'Clamor' a l'Espai Ter

Finalitzat
Dissabte 28 de maig | 21:00 h

Auditori Espai Ter

Com arribar

 

Compartir
Afegir al calendari

Maria Arnal i Marcel Bagés tornen al festival ÍTACA, Cultura i Acció, en una actuació íntima a l'Espai Ter que serà una de les poques anunciades aquesta temporada a les comarques gironines.

45 cerebros y un corazón, el primer disc de Maria Arnal i Marcel Bagés, va irrompre com un tsunami al panorama musical català amb una proposta plena de força i tendresa, combinada amb un elaborat i compromès discurs narratiu. Lluny de les modes i poc interessats en els reconeixements, la cantant i el guitarrista presenten ara el seu segon treball, Clamor, que sota la producció de David Soler combina a parts iguals intensitat emocional i noves sonoritats amb un pop més electrònic. 

Un treball aclamat per públic i premsa que escoltarem en directe el 28 de maig a l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí, que s’afegeix als actes de celebració del desè aniversari del Festival ÍTACA, Cultura i Acció. 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca. A partir de 2 anys cal comprar entrada
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* L'Espai Ter ofereix servei de bar amb begudes i menjar
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Dissabte
28
mai
21:00 h
 
Des de
20 €
Finalitzat