BUHOS + LA FÚMIGA + ARTISTA CONVIDAT

LA SANTA GRESCA

Comprar
25 €
Dissabte 16 d'abril | 20:00 h

Espai Barraques (aparcament Rec del Molí)

Com arribar

 

ÍTACA, Cultura i Acció desembarca aquest abril a l’Escala per celebrar la ‘Santa Gresca’ amb una nit festiva que inclourà els concerts de Buhos, La Fúmiga i un artista convidat que es donarà a conèixer pròximament. Els concerts tindran lloc a la zona de barraques del municipi, situada a l'aparcament de l'Avinguda Francesc Macià. 

Present del panorama musical actual, Buhos són el grup festiu referencial dels Països Catalans, destacant per la seva versatilitat sobre els escenaris. Aquest 2022 la formació estrenarà avançaments en forma de single i una flamant nova gira que esdevindran el compte enrere del seu esperadíssim pròxim disc. 

La Fúmiga ha fet una punyent entrada en el panorama musical català. El seu primer disc, Espremedors, ha aconseguit milions de reproduccions. I és que la banda està arrasant amb la seva proposta engrescadora, on la secció de vents és poderosa i determina la seva particular fusió d’estils.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 5 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió
* El concert és a peu dret sempre que no hi hagi canvis en les restriccions de la COVID-19
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar i zona de foodtrucks, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Dissabte
16
abr
20:00 h
 
Des de
25 €