ESTRENA DEL DOCUMENTAL 'EL CAMÍ D'ÍTACA'

Dins els actes de commemoració dels 10 anys

Finalitzat
dijous, 15 de juny | 19:30 h

AUDITORI DE LA MERCÈ DE GIRONA

Com arribar

INSCRIPCIONS

Compartir

Ara que ja estem immerses en ple festival, volem convidar-te a l'estrena del documental El camí d'ÍTACA. 10 anys de reivindicació, pomes, ous i cultura, que des del festival hem elaborat per commemorar i explicar els nostres primers 10 anys de vida.

La presentació del documental es farà el proper 15 de juny a les 19.30 h a l'Auditori de La Mercè de Girona. L'entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia.

El film, que repassa la història del festival, reflexiona sobre el paper de la cultura com a vehicle del canvi social i analitza el moment de la indústria musical a casa nostra. Al documental hi apareixen imatges de les activitats que s'han fet i hi intevenen artistes que hi han actuat al llarg d'aquesta dècada: Pancho, de Zoo, Suu, Joan Dausà, Pau Riba, The Tyets, Roba Estesa, Josep Montero, d'Oques Grasses, Manel, La Pegatina... així com membres de l'equip de LInk Produccions, empresa impulsora del festival.

El documental ha estat realitzat per la productora audiovisual Plei, la mateixa que al llarg d'aquest anys s'ha encarregat de produir el material audiovisual del festival. La projecció del documental és l'acte final de la commemoració dels 10 anys d'ÍTACA que es van iniciar l'any passat. 

Dijous
15
jun
19:30 h
 
Gratuït
Finalitzat
Activitats relacionades
NIT DEL 22 DE JUNY
Arde Bogotá, Cala Vento + Marlena + La Ludwig Band + Ryna Dj
ds. 22.06.24 | 19:00 h
L'ESTARTIT Programació
NIT DEL 23 DE JUNY
The Tyets, Julieta, Mushka i Classe B + Dj. Trapella
dg. 23.06.24 | 20:00 h
L'ESTARTIT Programació
CLARA PEYA
Presenta 'Corsé'
ds. 29.06.24 | 22:00 h
LA PERA Programació
Sílvia Pérez Cruz
Entrades exhaurides
Actual
SÍLVIA PÉREZ CRUZ
Cloenda del festival a l'escenari de les Havaneres
dg. 07.07.24 | 21:30 h
CALELLA DE PALAFRUGELL Programació