BERRI TXARRAK + DOCTOR PRATS + ISEO & DODOSOUND WITH THE MOUSEHUNTERS + VANDAL + PUPIL·LES

SANT JOAN A L'ESTARTIT

Finalitzat
Dissabte 22 de juny | 20:00 h

Platja Gran
L'Estartit

 

INFORMACIÓ ÚTIL

Si vas al càmping, llegeix la informació d'aquest enllaç

 

Berri Txarrak, Doctor Prats, Iseo & The Dodosound, Vandal i Pupil·les formen el cartell de la nit del dissabte 22 de juny de l’ÍTACA Sant Joan 2019, que té lloc a l’Estartit. Serà una nit d’estiu per recordar, a tocar del mar, amb bandes que són referents en el seu estil.

Berri Txarrak serà el cap de cartell de la nit del 22 de juny en el darrer concert que oferiran a les comarques gironines i que forma part de la seva gira de comiat dels escenaris. Creat a Lekunberri (Nafarroa) ara fa més de vint-i-cinc anys, Berri Txarrak és un grup de rock de referència internacional. Amb més d’un miler de concerts, la banda ha aconseguit fer-se un lloc a l’escena internacional sempre fidel a la seva llengua materna: l’eusquera.

La trajectòria de Doctor Prats no té límits. Amb només quatre anys els de Terrassa ja tenen tres àlbums al mercat i més de 250 concerts arreu del món. Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l'ska, el rock, l'electroswing o el dubstep, Doctor Prats porta el mestissatge a un altre nivell. El seu directe, Festribal, és un dels més potents del panorama musical. 

Underground i marginat dels circuits comercials, Iseo & Dodosound reposiciona el reggae i el dub a l'Estat espanyol en una proposta en què els ritmes jamaicans més electrònics es converteixen en una barreja increïble. Els seus treballs els han portat als escenaris dels principals festivals i a realitzar una frenètica gira sumant més d’un centenar de ciutats e l'Estat espanyol, Europa, Llatinoamèrica i fins i tot l’Índia. En el millor moment de la seva carrera, arriben a ÍTACA SANT JOAN per transmetre al públic aquesta barreja d’estils i la seva original proposta musical. 

Des de l'escena clandestina subterrània, des de l'any 2000 fins a l'actualitat Vandal ha estat llançant-se a les pistes de ball amb la seva barreja de Hardtek i Reggae. Cofundador del llegendari soundsystem Kaotik, molt influït per sons britànics i europeus, el seu estil sempre està en desenvolupament. El seu primer àlbum "Rave And Culture" es llança el 2019.

Amb un missatge feminista i reivindicatiu, Pupil·les pretenen consolidar-se en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris. Natàlia Pons i Mireia Matoses, a la veu, i Joan Rodríguez, com a DJ Rule, són l'ànima d'aquest projecte on el rap electrònic és l'estil predominant a les seves cançons. Serà tot un honor acollir la seva actuació a ÍTACA SANT JOAN i donar veu al missatge feminista que ens arriba des de València. 

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS

Els menors de 16 anys poden accedir als concerts de dues maneres:

-Acompanayts pel seu pare o mare i/o tutors legals. En aquest cas, cal dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre.  

Acompanyat per un major d'edat i amb l'autorització del pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindible dur signada la corresponent autorització que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

Els menors de 0 a 8 anys tenen l'entrada gratuïta sempre que NO ocupin butaca. 

En el cas del càmping, només hi podran accedir els majors de 18 anys segons compliment de la normativa de l’establiment.

A continuació us deixem els horaris de les actuacions:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR