JUDIT NEDDERMANN VS GUILLEM ROMA

BATALLA DE GALLS

Finalitzat
Diumenge 02 de juny | 19:30 h

Plaça de l'Església
Gualta

Gualta serà l’escenari de la tradicional Batalla de Galls que acull el Festival ÍTACA, Cultura i Acció, i que consisteix un acarament musical entre dues figures destacades de l’escena actual. En aquesta edició tindran l’honor de saltar al ‘galliner’ de la plaça de l’Església del municipi, Judit Nedderman i Guillem Roma. Els dos fan una aturada en els seus projectes personals per enfrontar-se cara a cara sobre l’escenari i dialogar musicalment, repassant temes de les seves trajectòries, revisant cançons dels contrincant i reinventant-se plegats. Aquest concert se celebra en horari familiar amb servei de foodtruck i bar. Les famílies us podeu beneficiar del forfait familiar amb descomptes en el preu de les entrades.


Judit Neddermann
En pocs anys, la cantant i autora Judit Neddermann ha deixat de ser una jove promesa a consolidar-se com una de les veus pròpies amb més personalitat del panorama musical català. Al seu darrer treball, Nua (Satélite K, 2018),  Neddermann es despulla per explorar el pas a l’etapa adulta mirant i integrant la infància. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres per servir onze cançons originals i dues versions, una tradicional ibèrica i una cançó de Fito Páez. Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.

Guillem Roma
Guillem Roma presenta un nou treball discogràfic nascut a partir d'un procés creatiu de transformació del seu propi repertori. Després de recollir els èxits de l'últim disc Connexions i amb una pre-estrena exhaurint entrades al Mercat de Música Viva de Vic arriba aquest nou material que sortirà a principis del 2019. Cançons d'una sensibilitat especial on Guillem Roma consolida una personalitat artística original que connecta el bolero o els ritmes llatinoamericans amb als sons de casa nostra tot seguint aquest vell camí que uneix els mars de les antilles amb el mediterrani. Ho fa amb una mirada moderna i de qualitat acompanyant-se amb músics de gama alta com els guitarristes Pau Figueres i Guillem Plana, el bateria de Macaco, Didak Fernandez, el baixista Miquel Sospedra, o la complicitat de la seva germana Marta Roma, al violoncel.

Informació d'interès
- Hi ha servei de bar i sopar a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
- En aquest concert, els menors de 0 a 8 anys tenen entrada gratuïta
- D'acord amb la llei, els menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals. A més, cal dur signada la corresponent autorizació que us podeu descarregar en aquest enllaç