NÚRIA GRAHAM

ÚNICA ACTUACIÓ AQUEST ESTIU A CATALUNYA, AL CASTELL GALA DALÍ - PÚBOL

Finalitzat
Divendres 14 de juny | 22:00 h

Castell Gala Dalí
Púbol

Talent precoç de l’escena catalana i una de les perles més brillants de la cantera de Vic, Núria Graham debuta a ÍTACA per actuar en un dels escenaris amb més encant del festival: el Castell Gala Dalí - Púbol.  Arriba amb el segon disc d’estudi publicat,  Does It Ring a Bell? (El segell del Primavera, 2017), un treball ple maduresa malgrat la seva joventut.  

Contemplatiu i evocador, el disc arrenca amb la frase ‘It’s time to grow up, girl’, a mode d’autoafirmació, i es tanca amb una altra revelació: ‘Sometimes I do get What I want’. En mig, reflexions sobre desenganys amorosos, pecats de joventut, odes de la diversió desacomplexada, històries sobre noies de bar i somnis d’hospital: bocins de vida comptats com a peces d’un trencaclosques. A Púbol, la cantant comptarà amb un escenari ideal per lluir la seva extraordinària capacitat de sostenir cançons únicament amb veu i guitarra, així com d'acomodar les cançons fins a omplir-les d’aire perquè respirin i despleguin tota la seva màgia sense pressa. Un luxe de concert de petit format per a només dos-cents espectadors que gaudiran ben a prop d’un dels concerts delicatessen de la sisena edició del festival.

Informació d'interès
- Hi ha servei de bar i sopar a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
- En aquest concert, els menors de 0 a 8 anys tenen entrada gratuïta
- D'acord amb la llei, els menors de 16 anys només podran accedir als concerts si van acompanyats pel pare o mare i/o tutors legals. A més, cal dur signada la corresponent autorizació que us podeu descarregar en aquest enllaç