ACTIVITAT ANUL·LADA PER MAL TEMPS

Finalitzat
Diumenge 19 de maig | 10:00 h

Ermita de Santa Caterina i Castell del Montgrí
Torroella de Montgrí

 

 

La VII Pujada al Castell del Montgrí, el 19 de maig, mantindrà enguany el seu esperit reivindicatiu per fer un crit a favor de la igualtat entre dones i homes, i per solidaritzar-se amb les preses i exiliades polítiques del nostre país. En un moment en què s’estan qüestionant els moviments i les polítiques que han de permetre una igualtat plena, el festival convertirà la popular marxa en una ‘Acció lila’ per posicionar-se a favor del paper actiu de les dones en la nostra societat i per donar suport a les dones del nostre país que injustament pateixen presó o exili pel seu compromís amb la democràcia.

En l’apartat musical, la jornada familiar comptarà amb el concert principal de Suu, una de les promeses catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Després de triomfar a les xarxes socials a través del seu canal de Youtube i d’Instagram, on ja acumula milers de seguidors, la jove compositora i cantant està presentant el seu primer disc, Natural, on barreja amb elegància estils com el pop, el reggae, l’ska, el calypso o la rumba. Dins  l’apartat musical, la jornada comptarà també amb l’actuació del Cor Les Dunes de l’Escola Municipal de Torroella de Montgrí, format íntegrament per noies.

La periodista Natza Farré i la psicòloga i articulista Alba Alfageme seran les encarregades de les intervencions reivindicatives de la jornada. Un dinar popular i el Tast de Vins DO Empordà més multitudinari del món mundial,  amb l’ajut de la DO Empordà i diversos cellers de la zona, completen els activitats previstes durant la pujada.

El preu és de 13 euros i inclou la caminada, les actuacions musicals, el dinar amb beguda, la samarreta commemorativa, el tast de vins DO Empordà i un snack de l’empesa d’embotits La Selva.

De la comissió de venda, es destinarà 1 euro a finançar a l’Associació Catalana pels Drets Civils, una entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics catalans com a plataforma d’actuació conjunta, per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport i per defensar els drets.