VII PUJADA AL CASTELL DEL MONTGRÍ

ACCIÓ LILA!

13 €
Diumenge 19 de maig 10:00 h

Ermita de Santa Caterina i Castell del Montgrí
Torroella de Montgrí

 

La VII Pujada al Castell del Montgrí, el 19 de maig, mantindrà enguany el seu esperit reivindicatiu per fer un crit a favor de la igualtat entre dones i homes, i per solidaritzar-se amb les preses i exiliades polítiques del nostre país.

En un moment en què s’estan qüestionant els moviments i les polítiques que han de permetre una igualtat plena, el festival convertirà la popular marxa en una ‘Acció lila’ per posicionar-se a favor del paper actiu de les dones en la nostra societat i per donar suport a les dones del nostre país que injustament pateixen presó o exili pel seu compromís amb la democràcia.

Com cada any, la proposta comptarà amb diverses actuacions musicals dalt del castell, un dinar popular i el Tast de Vins DO Empordà més multitudinari del món mundial,  amb l’ajut de la DO Empordà i diversos cellers de la zona i l’empresa d’embotits La Selva. Els detalls d’aquesta popular activitat del festival es donaran a conèixer en les properes setmanes.

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR