ELS AMICS DE LES ARTS + ITACA BAND + JOAN GARRIGA + BALKAN PARADISE ORCHESTRA + DJ

SANT JOAN ESTARTIT 2020 / DIA 23 DE JUNY

Comprar
Des de
14 €
Dimarts 23 de juny | 22:00 h

Platja Gran
L'Estartit

 

Com arribar

 

ITACA SANT JOAN DEF
ITACA SANT JOAN DEF

L’ÍTACA SANT JOAN torna a programar una nit musical de luxe durant la revetlla. Els Amics de les Arts s'afegeixen al cartell ja anunciat amb Itaca Band, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i les Balkan Paradise Orchestra. Tots ells actuaran a l’escenari de la Platja Gran de l’Estartit en una nit festiva i per a un públic intergeneracional, que es tancarà amb una sessió de DJ per allargar la festa fins ben entrada la matinada. Us recordem que el concert és a peu dret.

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS

Els menors de 16 anys poden accedir al recinte de dues maneres: 

-Acompanyat amb el seu pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas,  és imprescindible dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre.

-Acompanyat per un major d'edat i amb l'autorització del pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindible dur signada la corresponent autorització que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

* Els nens i nenes menors de 8 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió.
* El concert és a peu dret.
* Hi ha servei de bar i sopar. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei.
* L’obertura de portes està prevista a les 20.00H.
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions per gestionar els detalls de la seva assistència.

Dimarts
23
jun
22:00 h
 
Des de
14 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR