CARAVAN PALACE + OQUES GRASSES + ANA TIJOUX + MAFALDA + DESPIT + DJ

ÍTACA SANT JOAN / DIA 20 DE JUNY

Comprar
Des de
20 €
Dissabte 20 de juny | 20:30 h

Platja Gran
L'Estartit

 

Com arribar

 

Petxina
Petxina

L’ÍTACA SANT JOAN acull la proposta musical 'La Petxina', nit programada pel cantant d'Oques Grasses, Josep Montero. Aquesta serà la nit més internacional amb l’actuació de Caravan Palace, una banda francesa que és un referent de la  música electro swing a tot el món. LA Petxina també comptarà amb les actuacions de la cantant xilena Ana Tijoux, els valencians Mafalda, els torroellencs Despit i, per suposat, Oques Grasses. La proposta musical tancarà amb una sessió de DJ per allargar la festa fins a la matinada. Us recordem que el concert és a peu dret.

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS

Els menors de 16 anys poden accedir al recinte de dues maneres: 

-Acompanyat amb el seu pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas,  és imprescindible dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre.

-Acompanyat per un major d'edat i amb l'autorització del pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindible dur signada la corresponent autorització que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

* Els nens i nenes menors de 8 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió.

* El concert és a peu dret.
* Hi ha servei de bar i sopar. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei.
* L’obertura de portes està prevista a les 20.00H.
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions per gestionar els detalls de la seva assistència.

Dissabte
20
jun
20:30 h
 
Des de
20 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR