CARAVAN PALACE + NO LOGO + DESPIT + 2 BANDES SORPRESA + DJ

ÍTACA SANT JOAN / DIA 20 DE JUNY

20 €
Dissabte 20 de juny 19:30 h

Platja Gran
L'Estartit

 

Com arribar

 

NO LOGO + CARAVAN PALACE + 2 BANDES EN TBC + DJ
NO LOGO + CARAVAN PALACE + 2 BANDES EN TBC + DJ

L’ÍTACA SANT JOAN programa la seva nit més internacional que comptarà amb l’actuació de Caravan Palace, una banda francesa que és un referent de la  música electro swing a tot el món. El cartell de la nit inclou també el concert de No Logo, el nou projecte musical de Kiko Tur, fundador i compositor d’Aspencat. La proposta musical es completarà amb dos grups sorpresa més que s’anunciaran durant el primer trimestre del 2020. Quatre concerts que es tancaran amb una sessió de DJ per allargar la festa fins a la matinada.

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS

Els menors de 16 anys poden accedir al recinte de dues maneres: 

-Acompanyat amb el seu pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas,  és imprescindible dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre.

-Acompanyat per un major d'edat i amb l'autorització del pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindible dur signada la corresponent autorització que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

* Els nens i nenes menors de 8 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR