EL PETIT DE CAL ERIL + FERRAN PALAU

DOBLE CONCERT

Finalitzat
Divendres 19 de juny | 22:00 h

Camp de Futbol Municipal de Corçà
Corçà

El 19 de juny, el Festival ÍTACA programa a Corçà els concerts d'El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, dues de les principals estrelles de l'univers musical de casa nostra. Acompanyats per les seves respectives bandes, els dos músics interpretaran temes dels seus nous discos Energia fosca, El Petit de Cal Eril, i Kevin, Ferran Palau, en les seves primeres actuacions des del confinament.

El nou treball d'El Petit de Cal Eril entra en íntima col·lisió amb els precedents La força (2016) i el celebrat "?" (2018), arrodonint un cicle de creixement forjat tenaçment des de la trinxera i en primera persona: amb un inusitat ritme de producció de discos i sense parar de tocar en directe. El Petit de Cal Eril arriba al Festival ÍTACA amb tota la banda: Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria), Jordi Matas (guitarra de 12 cordes i teclats) i Joan Pons (veu i guitarra).

La nova proposta de Ferran Palau és un disc de pop que mira de reüll al soul més easy-loving. Estem davant de l'obra més romàntica i colorista de l'artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió. A la nova gira, Ferran Palau està acompanyat de la seva súper banda: Jordi Matas (guitarra i teclats), Dani Comas (baix) i Joan Pons (a la bateria).

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

· El concert se celebrarà en el camp municipal de futbol, espai de grans dimensions que permetrà garantir les distàncies de seguretat. La platea ocuparà la meitat del terreny de joc, mentre que l’altra meitat es reservarà a l’acollida.

· Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom. Els espectadors rebran dies abans del concert un correu electrònic amb informació sobre la normativa fixada per l’organització.

· Les localitats no són numerades. L’organització adjudicarà les places per ordre cronològic de compra, i s'assignaran el mateix dia del concert durant l'acomodació. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. 

· D’acord amb la normativa, estem treballant per permetre que nuclis familiars i unitats de convivència pogueu seure junts. En cas que volgueu seure amb altres persones del vostre nucli familiar és imprescindible que compreu totes les entrades juntes amb una sola operació.