SANJOSEX + MERTIXELL NEDDERMANN

DOBLE CONCERT

Finalitzat
Divendres 26 de juny | 22:00 h

Camp de Futbol Municipal de La Pera
La Pera

La Pera acull el 26 de juny una nit de música amb Sanjosex i Meritxell Neddermann, que ofereixen la seva primera actuació en directe des del confinament.

Després de molt temps tocant la guitarra i fent cançons, l'any 2000 Carles Sanjosé va formar a la Bisbal d'Empordà el grup Sanjosex. Van caldre cinc anys d'actuacions esporàdiques abans d'enregistrar un primer disc d'aromes dylanianes, Viva!, que va sorprendre crítica i públic l'any 2005 i tindria continuïtat amb Temps i rellotge (2007), Al marge d'un camí (2010) i el posterior directe La viu-viu: Sanjosex en concert (2012). Després de reprendre el viatge amb el disc Festival (2014), produït per Quimi Portet, i de l'exitós Càntut (2016) -on recuperava cançons de tradició oral al costat de Carles Belda-, Sanjosex torna amb nou treball sota el braç, Dos somnis, les primeres cançons originals que presenta després de sis anys. Carles Sanjosé (veu i guitarres) estarà acompanyat a l'escenari per Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria) i Julianne Heinemann (guitarra, teclats i cors).

Completarà la nit la vocalista i pianista maresmenca Mertixell Nedderman que just abans del confinament va presentar el seu àlbum de debut In the Backyard of the Castle, una de les propostes més originals i interessants del panorama actual. Nascuda en una família de músics, aquesta jove artista no ha deixat mai de formar-se musicalment durant la seva infantesa i joventut. Primer, al Conservatori de Barcelona i al Taller de Músics, i posteriorment, al Berklee of Music de Boston. De tornada a Catalunya i darrere els seus teclats, presenta ara les seves primeres cançons marcades per un estil indie molt particular.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

· El concert se celebrarà en el camp municipal de futbol, espai de grans dimensions que permetrà garantir les distàncies de seguretat. La platea ocuparà la meitat del terreny de joc, mentre que l’altra meitat es reservarà a l’acollida.

· Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom. Els espectadors rebran dies abans del concert un correu electrònic amb informació sobre la normativa fixada per l’organització.

· Les localitats no són numerades. L’organització adjudicarà les places per ordre cronològic de compra, i s'assignaran el mateix dia del concert durant l'acomodació. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. 

· D’acord amb la normativa, estem treballant per permetre que nuclis familiars i unitats de convivència pogueu seure junts. En cas que volgueu seure amb altres persones del vostre nucli familiar és imprescindible que compreu totes les entrades juntes amb una sola operació.

Divendres
26
jun
22:00 h
 
Des de
15 €
Finalitzat