NIT LUUP: THE TYETS, GALGO LENTO I ARIANA ABECASIS

El segell Luup Records presenta les tendències més actuals

Comprar
Des de
15 €
Divendres 04 de juny | 22:00 h

El Festival ÍTACA dedica una nit a la jove discogràfica Luup Records que presenta tres promeses de l’escena catalana amb propostes trencadores i rabiosament actuals: The Tyets, Galgo Lento i Ariana Abecasis. 

Si parlem de l’escena urbana de casa nostra, hi ha un nom que s’està obrint camí de forma clara amb un nou estil sota el braç, el trapetón, i unes lletres còmiques i quotidianes que estan enganxant a tota una generació. Parlem dels The Tyets, des de Mataró, duet que barreja trap, reggaeton, ritmes llatins i influències pop i autors de hits com RRHH (Tinc una Casa), Hamaking, Menorca o Txarango al Canet Rock. A ÍTACA  presentaran el seu disc debut, El Pipeig

Galgo Lento és l'alter ego del compositor i productor català Martí Galan Velasco. Amb sons onírics que cavalquen entre el lo-fi i el pop metafísic, tots ells creats a la seva habitació, Galgo Lento expressa les seves "inquietuds mil·lenials", fent referències a l'amor, un futur incert, un passat perdut i un present que gairebé no existeix, plasmats a la perfecció al seu disc debut Dies i dies.

Finalment, l'univers oníric d'Ariana Abecasis està perfectament dibuixat en cadascuna de les seves cançons. Sons que abraçen, melodies fresques, lletres punyents, ritmes que fan moure el cos, intensitat d'emocions, i un atreviment poc comú fusionant el latin, el trap i l'electrònica. Així és com l'artista aconsegueix sorprendre amb un estil propi, eclèctic i únic, que culmina al seu nou disc Adiós, no es para siempre.


*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2021 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal. 

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (…)"

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'1€ per despeses de gestió
* El concert és assegut
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a admin@linkproduccions per gestionar els detalls de la seva assistència

Divendres
04
jun
22:00 h
 
Des de
15 €