NIT DEL 24 DE JUNY

OQUES GRASSES, SUU, ROBA ESTESA, LA SRA. TOMASA I ZETAK

Comprar
Des de 30 €
Divendres 24 de juny | 20:00 h

Comprar packs

Platja Gran de L'Estartit

Com arribar

 

El festival ÍTACA recupera el format habitual de l’ÍTACA SANT JOAN que se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de juny a la platja de l'Estartit. Tres dies de bona música i festa. 

El dia 24 viurem un dels moments més especials d’aquesta desena edició del festival. Els Oques Grasses faran parada a ÍTACA en la seva exclusiva gira ’10 anys’ que només inclou una desena de concerts a Catalunya. Serà una de les poques oportunitats de veure’ls en directe a terres gironines durant el 2022. 

La mateixa nit viurem dues presentacions de disc. Suu, una de les cares més visibles de la nova fornada de músics catalans, presentarà el seu darrer treball d’estil neo-indie i amb un clar missatge sobre l’empoderament de la dona. També escoltarem en directe el darrer treball de Roba Estesa, el grup de música festiva i combativa que el 2021 ha publicat Rosa permanent, que proposa una nova sonoritat amb temàtiques més emocionals. 

La Sra. Tomasa ens regalarà el seu explosiu directe amb la seva combinació de ritmes de llatins i música electrònica, i completarà la nit Zetak, el projecte de música electrònica en euskera del sempre inquiet Pello Reparaz.

Et recordem que pots comprar packs per dos o tres dies amb descompte i que tens opció de càmping a pocs minuts a peu de la zona de concerts.

COMPRAR PACKS

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 5 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió
* El concert és a peu dret sempre que no hi hagi canvis en les restriccions de la COVID-19
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar i zona de foodtrucks, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Divendres
24
jun
20:00 h
 
Des de
30 €

Activitats relacionades

BUHOS + LA FÚMIGA + ARTISTA CONVIDAT
LA SANTA GRESCA
16.04.22 | 20:00 h
L'ESCALA Programació
MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS
El duet presenta nou disc a l'Espai Ter
28.05.22 | 21:00 h
TORROELLA DE MONTGRÍ Programació