OQUES GRASSES

Concert de l'exclusiva Gira 10 anys

Comprar
25 €
Divendres 24 de juny | 20:00 h

Platja Gran de L'Estartit

Com arribar

 

Aquest 2022 Oques Grasses i el Festival ÍTACA CULTURA I ACCIÓ estan de celebració. Tots dos compleixen el seu desè aniversari, i ho celebraran com cal: amb un concert del grup osonenc a l’ÍTACA SANT JOAN de l’Estartit, el 24 de juny. 

Serà una de les actuacions de la gira exclusiva de només 10 concerts que el grup farà l’any vinent a Catalunya i que acabarà el gener del 2023 al Palau Sant Jordi amb el concert de fi de gira La gent que estimo.

Oques Grasses arriben al 2022 en el seu millor moment. És el gran grup de referència i les seves cançons són corejades arreu del territori amb una producció musical singular, moderna i acurada, i amb unes lletres que ja s'han convertit en himnes atemporals.

La banda osonenca serà el cap de cartell de les actuacions previstes pel 24 de juny. Els altres grups i artistes d’aquesta nit així com la resta de programació de  l’ÍTACA SANT JOAN 2022 es donaran a conèixer properament.

El preu de l’entrada per a aquest dia de concerts és de 25 euros fins al 14 de desembre a les 12 de la nit. A partir d’aquell dia costarà 30 euros.

El preu inclou l’actuació d’Oques Grasses i de 3 grups més que anunciarem properament.

L’obertura de portes serà a les 20.00h. L’organització no ha decidit encara els horaris dels concerts, que s'anunciaran més endavant.

ÍTACA SANT JOAN celebrarà concerts els dies 23, 24 i 25 de juny. Anunciarem la resta de cartell properament. En cas que ara adquiriu l’entrada del dia 24 també us podreu beneficiar dels descomptes del pack de dos o tres dies de concerts (amb o sense càmping) que posarem a la venda.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió
* El concert és a peu dret sempre que no hi hagi canvis en les restriccions de la COVID-19
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar i zona de foodtrucks, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Divendres
24
jun
20:00 h
 
Des de
25 €