NIT 25 DE JUNY

RIGOBERTA BANDINI, ZAHARA, CALA VENTO, HABLA DE MÍ EN PRESENTE I SERIAL KILLERZ

El festival ÍTACA recupera el format habitual de l’ÍTACA SANT JOAN que se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de juny a la platja de l'Estartit. Tres dies de bona música i festa. 

Una nit molt indie tancarà l’edició 2022 de l’ÍTACA SANT JOAN. 

La cap de cartell d'aquesta nit serà Rigoberta Bandini. una de les artistes més sorprenents i autèntiques del panorama actual que ha creat en molt poc temps himnes com Perra o In Spain we call it Soledad en una original proposta que veu del pop i l’electrònica.  

També pujarà a l'escenari de l'Ítaca la cantautora Zahara que presentarà a ÍTACA La puta rave. Després d’haver interpretat el seu darrer disc PUTA durant el 2021, Zahara presentarà a ÍTACA un nou show totalment electrònic. 

Els empordanesos Cala Vento també pujaran el 25 de juny a l’escenari de l’ÍTACA SANT JOAN. Aleix Turón i Joan Delgado s’han convertit en molt pocs anys en una de les bandes més respectades de l’escena estatal, amb una proposta musical plena de força i intensitat emocional. 

El fi de festa el posaran Serial Killerz que ja ens van visitar en l’edició del 2019 i van fer embogir el públic de l’ÍTACA SANT JOAN. El duet format per Joe Cabana i Jonathan Arriola tornen al festival amb més energia que mai per oferir la seva dosi de rock, dance i tecno. 

Et recordem que pots comprar packs per a dos o tres dies amb descompte i amb opció d'allotjament al càmping Castell Montgrí, que està situat a pocs minuts a peu de la zona de concerts.

COMPRAR PACKS

 

HORARIS 25 DE JUNY

20.00H OBERTURA DE PORTES

20.30H Habla de mí en presente

21.50H Zahara

23.05H SESSIÓ Flaixbac AMB Carles Pérez

23.50H Rigoberta Bandini

01.10H Cala Vento

02.30H Serial Killerz

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 10 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió
* El concert és a peu dret sempre que no hi hagi canvis en les restriccions de la COVID-19
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar i zona de foodtrucks, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

 

Dissabte
25
jun
20:00 h
 
Des de
30 €
Finalitzat