NIT 4 DE JUNY: DOCTOR PRATS, 31 FAM I TRAMMA

Festes de Primavera de Palafrugell

Comprar
Des de 18 €
Dissabte 04 de juny | 20:00 h

Parquing Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès

Com arribar

 

10% DESCOMPTE FAMÍLIES NOMBROSES I MONOPARENTALS, ATURATS I PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

Preu especial residents a Palafrugell (només al punt de venda del Teatre Municipal)
Horaris: de dilluns a divendres de 10 a 13h i divendres de 17 a 20h

 

El Festival ÍTACA, Cultura i Acció acollirà l’estrena a les comarques gironines del nou disc de Doctor Prats durant la nit de concerts de l´'ÍTACA Palafrugell que tindrà lloc el 4 de juny. Després d'uns anys en què el món s'ha aturat i hem viscut noves sensacions en les nostres vides, els Doctor Prats han estat coent a foc lent el que serà el seu quart treball discogràfic on el grup de Terrassa posa total èmfasi en tots els canvis viscuts els darrers anys amb nova música i experimentant amb la creació de noves fusions d'estils marca de la casa. 

La millor música urbana de casa nostra tindrà un especial protagonisme en aquesta nit de música i festa. 31 FAM, el major exponent de la música urbana entre la gent jove de Catalunya, pujarà a l’escenari de l’ÍTACA Palafrugell. Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam són els 6 membres d'aquesta família que ha sabut apropar-se a un públic jove i amant del Trap, Dancehall, Funky i R&B, estils que la banda ha aconseguit mesclar a la perfecció i amb això, crear una sonoritat pròpia cantant en diferents idiomes com en català, castellà i anglès.

La jove gironina Marta Romeu, sota el pseudònim Tramma, completarà la nit de concerts. Amb només vint anys, la jove creadora destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d’adaptació. Es mou amb naturalitat per diversos estils com el Hip Hop, R&B, el Dance Hall i el Reggae.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 10 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió
* El concert és a peu dret sempre que no hi hagi canvis en les restriccions de la COVID-19
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar i zona de foodtrucks, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Dissabte
04
jun
20:00 h
 
Des de
18 €

Activitats relacionades

NIT DEL 23 DE JUNY
ZOO, ANA TIJOUX, ASIAN DUB FOUNDATION SOUND SYSTEM I THE TYETS
23.06.22 | 19:00 h
L'ESTARTIT Programació
NIT DEL 24 DE JUNY
OQUES GRASSES, SUU, ROBA ESTESA, LA SRA. TOMASA I ZETAK
24.06.22 | 19:00 h
L'ESTARTIT Programació