ÀLEX SERRA & TOTIDUB + NA LÚA (Visuals)

Presentació del nou disc 'Trance Life'

Finalitzat
divendres, 17 de juny | 22:00 h
Compartir

Els concerts de l'Alex Serra & Totidub respiren un ambient propi d'un ritual o d’una cerimònia. Els sons i l'ambientació natural transporten l'espectador a un espai on relaxar-se i deixar volar la imaginació. Ho podrem comprovar durant la seva actuació al Festival ÍTACA, Cultura i Acció en què s’acompanyaran per Na Lúa, als visuals. 


Després del seu darrer àlbum de debut In the Real World (2019), ara ens presenten noves cançons que formaran part del seu proper projecte discogràfic Trance Life que veurà la llum a finals de 2022.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 10 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió
*El concert és a peu dret sempre que no hi hagi canvis en les restriccions de la COVID-19
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar i zona de foodtrucks, si les mesures sanitàries ho permeten
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

Divendres
17
jun
22:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat