ORCHESTRA FIRELUCHE AL JAZZPERA

Presentació nou disc 'Segona florada' creat amb Pau Riba

Finalitzat
dissabte, 18 de juny | 22:00 h
Compartir

El Festival ÍTACA, Cultura i Acció acull la presentació oficial del nou disc de l'Orchestra Fireluche creat conjuntament pels components de la banda de la Cellera de Ter i per Pau Riba.

La banda de la Cellera de Ter presentarà el disc pòstum de Pau Riba en un concert molt especial que comptarà amb les col·laboracions de músics i poetes i familiars del músic. El concert comptarà amb les col·laboracions de cantants o bandes com Roger MasSanjosex,De MortinersPlanLluís CostaLlull Riba-fill de Pau Riba-. També hi participaran poetes o rapsodes com Enric CassassesOriol SauledaNúria VerrisMemi March -la companya de Pau Riba-.

La formació gironina i el músic i escriptor van començar a col·laborar l'any 2013 i va néixer una història d'amor que va culminar amb la publicació del disc conjunt Ataràrxia, el 2019. L’Orchestra Fireluche presenta ara la continuació natural d'aquella proposta amb un nou treball que porta per títol Segona florada. En aquest nou disc -assegura la banda- les noves flors melòdiques, plantades a quatre mans tant pel cantant com per l’orquestra dins el mateix jardí original, es combinen ara amb noves veus i bulbs guardats de flors ja clàssiques, fent reviure un espectacle que, si bé semblava estroncat de soca-rel, ara floreix de bell nou damunt uns escenaris àvids de sentir-se posseïts per les noves cançons d’un dels nostres més grans poetes.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Els horaris i el format dels concerts programats durant l'ÍTACA 2022 poden ser modificats en funció de les restriccions COVID-19 aplicables el dia de l'activitat.

* Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.

* Els nens i nenes de 0 a 10 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió
*El concert es ven sense numerar; al recinte hi haurà cadires per anar seient a mesura que s'accedeixi a l'espai del concert
* L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
* Hi haurà servei de bar si les mesures sanitàries ho permeten. NO es permet entrar menjar ni beguda al recinte
* Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència

 

Dissabte
18
jun
22:00 h
 
Des de
15 €
Finalitzat