ALBERT PLA, DE PROP

Concert al Far de Sant Sebastià, amb copa de vi DO Empordà i visita guiada al jaciment

Comprar
Des de 25 €
divendres, 19 de maig | 22:00 h
Compartir

Un any més arriba a l’ÍTACA l'artista més polifacètic, transgressor i sorprenent que ha sortit d’aquest país i que ha esdevingut un fetitxe del festival: és un dels que més s’ha programat al llarg de les 11 edicions. Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó… Albert Pla és un d'aquells exemplars únics a la seva espècie amb una capacitat perpètua per commoure, remoure i sorprendre. En aquesta ocasió pujarà a l'escenari De prop: sol, en estat pur i en tota la seva magnitud. Interpretarà les seves cançons amb l’habitual dramatúrgia de l’artista, a fi d’aconseguir un espectacle d'una poètica inusual, devastadora i electritzant. 

Serà en un dels escenaris més bells de la Costa Brava i un dels nous espais del festival: el Far de Sant Sebastià de Llafranc.

Un paratge que, si bé s’enfila fins a 170 metres d’altitud, gaudeix del millor teló de fons, amb unes vistes espectaculars a mar oberta. I és un espai carregat d’història: regenta les restes del poblat ibèric Sant Sebastià de la Guarda, un jaciment datat entre els segles VI i I aC, de quan la nova societat romana s’imposà al territori. Per tal d’acabar d’arrodonir l’experiència, sensorial en tots els sentits, l’entrada al concert també inclourà una visita guiada al poblat ibèric i un tastet de vi D.O. Empordà, el mateix vespre del concert.

INFORMACIÓ IMPORTANT

  • * Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.
  • Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.
  • * Els nens i nenes de 0 a 10 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió
  • * El concert és amb seients no numerats
  • * L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
  • * Hi haurà servei de bar i menjars
  • * Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència
Divendres
19
mai
22:00 h
 
Des de
25 €