LA GRAN XEFLA DE FETUS

Col·laboren Mazoni, Sanjosex, Joan Colomo, Cala Vento, Carles Belda, Les Salvatges i molts més

Comprar
Des de 15 €
dissabte, 10 de juny | 22:00 h
Compartir

Fetus eren senzillament un grup de punk rock fins que van descobrir els romanços de Jaume Arnella i, després de dedicar-li un revolucionat homenatge al disc Sota, cavall i rei, ara aprofundeixen en el camí que els va assenyalar el mestre, tot i que explorant-lo per via pròpia. Al nou disc La serra dels perduts exploren un nou univers on s'aglutinen històries populars de l'imaginari empordanès i cançons perdudes de les Gavarres i de més enllà. El punk-rock i la cançó de taverna marca de la casa s’endinsen cada cop més en el folk nostrat, no només pel que fa al repertori sinó també a la instrumentació.

Pel fet de ser un disc basat en material de quilòmetre zero, al grup li ha fet especial il·lusió preparar una vetllada coral a la plaça de Corçà per compartir aquest cançoner amb una bona colla d’amics. La Gran Xefla, que el nom de l’esdeveniment, aplegarà a nombrosos artistes clau del panorama musical empordanès i de mes enllà, que se sumaran al sextet per compartir cançons i emocions. La vetllada, presentada per Manel Vidal, comptarà amb col·laboracions com Joan Colomo, Cala Vento, Sanjosex, Mazoni, Quim Carandell (La Ludwig Band), Guineu, Les Salvatges, la violinista Marta Barbero (Riu) o Martí Plaja (Komando Moriles), entre d’altres. Acompanyaran el sextet de gala de Fetus, amb Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix), Adrià Jimenez (bateria), Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (whistles i sac de gemecs) i Carles Belda (acordió diatònic). Precisament, Carles Belda serà l’encarregat d’escalfar la nit amb unes rondes de glossa, mentre que l'humorista Manel Vidal en farà la presentació i l’epíleg final el posarà als plats el bisbalenc DJ Diego Armando. Un aplec popular en un espai que no podia ser cap altre que la plaça del poble, que acollirà una gran xefla en tots els sentits.

INFORMACIÓ IMPORTANT

  • * Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert aquest document.
  • Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare, tutor legal o acompanyant autoritzat.
  • * Els nens i nenes de 0 a 10 anys tenen l'accés gratuït però cal reservar entrada que té un cost d'2€ per despeses de gestió
  • * El concert és a peu dret
  • * L’obertura de portes està prevista una hora abans de l'inici de l'espectacle
  • * Hi haurà servei de bar i menjars
  • * Les persones amb mobilitat reduïda han d’enviar un mail a tiqueting@linkproduccions.com per gestionar els detalls de la seva assistència
Dissabte
10
jun
22:00 h
 
Des de
15 €

Activitats relacionades

ALBERT PLA, DE PROP
Concert al Far de Sant Sebastià, amb copa de vi DO Empordà i visita guiada al jaciment
dv. 19.05.23 | 22:00 h
PALAFRUGELL Programació
THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND
Presenten 'Love letter, vinil 10''', tribut a The Skatalites
ds. 17.06.23 | 22:00 h
LA PERA Programació