EBRI KNIGHT + MAFALDA + FESTA DE CARNAVAL

ÍTACA CARNAVAL A LA MIRONA

12 €
Dissabte 15 de febrer 22:30 h

La Mirona
Salt

Com arribar

Mafalda ÍTACA Carnaval La Mirona
Mafalda ÍTACA Carnaval La Mirona

ITACA, CULTURA i ACCIÓ i La Mirona han sumat sinèrgies per oferir una proposta musical i festiva durant la celebració del Carnaval. Per primer cop, el festival i la sala de concerts programen conjuntament una nit de carnestoltes que vol convertir-se en una proposta cultural de referència durant aquesta popular celebració. 

La nit musical i festiva tindrà lloc el pròxim 15 de febrer, a la sala La Mirona de Salt i inclourà les actuacions de Mafalda i d’Ebri Knight i es clourà amb la tradicional festa de carnaval de la sala concerts de referència de l’àrea urbana de Girona. Seran més de set hores de festa, des de les deu de la nit i fins a les cinc de la matinada. El preu de l’entrada anticipada és només de 12€ (més despeses de gestió), i de 15€ a taquilla. Aquest preu inclou l’assistència als dos concerts i dona dret a accedir a la festa posterior en el mateix recinte. Les entrades es poden comprar a partir de les 12.00h del dimarts 19 de novembre.

*** Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR