EL POT PETIT

ÍTACA L'ESCALA / FAMILIAR

12 €
Diumenge 12 d'abril 18:00 h

Espai Barraques
L'Escala

 

Com arribar

 

El Pot Petit ÍTACA L'Escala
El Pot Petit ÍTACA L'Escala

El Festival ÍTACA, Cultura i Acció programa per primer cop el concert d’El Pot Petit,  el grup infantil i familiar més popular del nostre país. Un espectacle molt festiu i especial que tindrà lloc el 12 d’abril a l’Escala i que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona. En aquest concert podreu gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l’escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, trompeta, trombó, titellaire i veus; i escoltar les cançons de diversos estils musicals que formen part dels tres discos amb temes propis: Canta amb el Pot Petit, Ritmes i Rialles i A l’aventura!. Us recordem que aquest concert és a peu dret.

ATENCIÓ MOLT IMPORTANT: MENORS DE 16 ANYS

Els menors de 16 anys poden accedir al recinte de dues maneres: 

-Acompanyat amb el seu pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas,  és imprescindible dur signada la corresponent autorizació que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre.

-Acompanyat per un major d'edat i amb l'autorització del pare o mare i/o tutor legal. En aquest cas, és imprescindible dur signada la corresponent autorització que us podeu DESCARREGAR EN AQUEST ENLLAÇ i que heu de dur sempre a sobre. 

Segons l'Article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament de Espectacles públics i activitats recreatives: "Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat: Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les Discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...) "

* Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït.
** Per facilitar l'accés a les famílies, hem creat diversos packs amb un 10% de descompte.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR