MACEDÒNIA

ÍTACA FAMILIAR / ESPAI TER

12 €
Dissabte 09 de maig 18:00 h

Espai Ter
Torroella de Montgrí

 

Com arribar

 

Macedònia a Espai Ter
Macedònia a Espai Ter

El Festival ÍTACA, Cultura i Acció programa a l’Auditori Teatre Espai Ter el primer concert a les comarques gironines de la gira de comiat del grup infantil Macedònia, que ha decidit fer una aturada a partir del 2021 per recompondre, repensar i reorientar el projecte després de 20 anys trepitjant escenaris. Les cinc components actuals -la Noa, la Mar, la Lota, la Gina i l’Anna- presenten el seu últim disc que inclou alguns dels èxits de cadascuna de les generacions que han passat per la banda.

Serà una oportunitat única per gaudir de les composicions d’un grup familiar de referència de l’escena musical catalana de les últimes dues dècades. L’actuació serà encara més especial, ja que comptarà amb la col·laboració dels nens i nenes de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella de Montgrí (EMMDT). 

*** Us recordem que els menors de 16 anys no poden accedir al recinte si no van acompanyats d'un tutor o un major de 18 anys autoritzat per un tutor legal. Si és el teu cas, caldrà que portis omplert un d'aquests dos documents.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.

Autorització per a menors de 16 anys acompanyats per un major d'edat que no és el pare/mare o tutor legal però és un acompanyant autoritzat.

* * Els nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin butaca.
** Per facilitar l'accés a les famílies, hem creat diversos packs amb un 10% de descompte.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR